“Επιστροφή” περιοδικών

Μετά το Penthouse όπως έγραψε το mediablog στον Σαράντη Παπαχριστόπουλο κατέληξαν και άλλοι τίτλοι της Δάφνης Επικοινωνίες που ανήκει στον ΑΝΤ1. Στην ουσία πρόκειται για διπλή επιστροφή των συγκεκριμένων περιοδικών (OUT OF LIMITS, METΡO, ΣΟΚ) αφού εκτός του Penthouse τα υπόλοιπα η Δάφνη τα είχε αποσύρει από την αγορά εδώ και λίγα χρόνια. Έτσι τα περιοδικά αυτά όχι μόνο επιστρέφουν στην αγορά αλλά επιστρέφουν και στον αρχικό τους εκδότη αφού ο Σ.Παπαχριστόπουλος ήταν ένας εκ των τριών ιδιοκτητών της Δάφνης πριν πουληθεί στον ΑΝΤ1 και ήταν υπεύθυνος για των έκδοση όλων των εντύπων.
Ήταν ο πρώτος που όταν εισήλθε ο ΑΝΤ1 είχε πουλήσει σχεδόν όλες του τις μετοχές και αποχώρησε αφήνοντας πίσω του τον επιχειρηματία Γ.Δραγώνα (που σήμερα εμπλέκεται στα πολιτιστικά πράγματα της χώρας) και τον Γ.Φιλλιπάκη ο οποίος παρέμεινε για μερικά χρόνια στην Δάφνη ως διευθύνων σύμβουλος και στην συνέχεια αποχώρησε και αυτός δημιουργώντας δική του εκδοτική εταιρία (Espresso, Traffic, Ισοτιμία και πολλά περιοδικά).
Όταν αποχώρησε ο Σ.Παπαχριστόπουλος (σύζυγος της Έλενας Κουντουρά) δημιούργησε και αυτός τη δική του εκδοτική εταιρία κυκλοφορώντας διάφορα έντυπα με πιο γνωστό το Lipstick που απέκτησε από την ΙΜΑΚΟ. Όπως φαίνεται με την κίνηση του αυτή, θέλει να ξαναμπεί δυνατά στον ανταγωνισμό. Ευχόμαστε ότι καλύτερο ειδικά για τον ιστορικό τίτλο του ΜΕΤΡΟ.

Comments are closed.