Καζάνι που βράζει ο ANT1

Έκρυθμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η κακή κατάταξη του σταθμού στους πίνακες της AGB, έχει κάνει έξαλλο το μεγάλο αφεντικό που ζητάει δραματικές περικοπές. Η εντολή ήταν σαφής και ξεκάθαρη, «Μειώστε τα έξοδα. Έχουμε ξεφύγει οικονομικά». Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μετά το κόψιμο της εκπομπής της Ντέσυς Κουβελογιάννη, σειρά παίρνουν η πολιτική εκπομπή του Γιάννη Παπαδόπουλου κάθε Πέμπτη βράδυ και δεν αποκλείεται – με πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο κανάλι – το κόψιμο της Δευτεριάτικης εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου!
Δυσαρεστημένοι όμως δηλώνουν και με τις επιλογές του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο prime time με τις ελληνικές σειρές που ενέταξε στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα ο σταθμός να βρεθεί «γυμνός» μπροστά στον οδοστρωτήρα του Alpha που ακούει στο όνομα Λάκης Λαζόπουλος. Άλλωστε αυτή ήταν και η αιτία του έντονου καβγά μεταξύ του Θ. Κυριακού και του διευθυντή προγράμματος την προηγούμενη εβδομάδα.
Δυσαρεστημένοι φέρονται έως και οι τεχνικοί του σταθμού που δουλεύουν με απαρχαιωμένα μηχανήματα και κυρίως χωρίς να εισπράττουν τα bonus που τους είχε υποσχεθεί η διεύθυνση του καναλιού.
Εν κατακλείδι αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στον σταθμό που θα κορυφωθούν το προσεχές διάστημα. Ωστόσο, οι ριζικές αλλαγές σύμφωνα με τα σχέδια της διεύθυνσης θα δρομολογηθούν στο τέλος της σεζόν, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν ακόμη και για απομάκρυνση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Comments are closed.