Κατα τα λοιπά…

Από την υπόλοιπη ύλη των Κυριακάτικων εκδόσεων ξεχωρίσαμε

* Την συνέντευξη του Τζουντ Λο και το ρεπορτάζ για τις λουλουδούδες των νυκτερινών κέντρων στο Big Fish το οποίο στα πρότυπα των “Αποδείξεων” έστειλε μια δημοσιογράφο να εργαστεί ως λουλουδού και να περιγράψει τις εμπειρίες της. Σημειώνουμε ότι πρόκειται για την ίδια δημοσιογράφο που είχε καταφέρει να ξεγελάσει τις τράπεζες το καλοκαίρι υποδυόμενη την πυροπαθή και παίρνοντας χωρίς χρονοτριβές, κόπο και έγγραφα τα σχετικά επιδόματα.

* Το βασικό θέμα του “Ε” για τα sex-robots που αναλύει τόσο το τεχνολογικό τομέα του ζητήματος όσο και την κοινωνιολογική και ηθική διάσταση του. Επίσης ανακοινώθηκε ότι στα επόμενα τεύχη ο απολαυστικός Αρκάς ξεκινάει νέα σειρά που τιτλοφορείται “Οι συνομήλικοι”

* Το ΒΗΜΑgazino κινήθηκε σε ρυθμούς επικαιρότητας με πολιτικά και καλλιτεχνικά θέματα που σχετίζονται με τις μέρες που διανύουμε. Σημειώνουμε το οδοιπορικό στην Άγκυρα την οποία επισκέπτεται σε λίγα 24ωρα ο πρωθυπουργός αλλά και το ιδιαίτερα ενδιαφέρον κομμάτι για τους ανθρώπους που οργανώνουν τις προεκλογικές εκστρατείες των υποψηφίων προέδρων των ΗΠΑ. Επίσης να αναφέρουμε ότι η (καλόπιστη φυσικά) κριτική που ασκήσαμε στα περασμένα τεύχη μάλλον έφερε αποτελέσματα και το σημερινό BΗΜΑ DECO ήταν εξαιρετικό με πολλά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν μεγάλο μέρος των αναγνωστών (και όχι λίγους) και ήταν γεμάτο εικόνες και ιδέες που κάνουν κλικ στο μάτι και την φαντασία της διακόσμησης. Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι συνεχίζεται το σταδιακό λιφτιγκ του Βήματος. Σειρά είχε σήμερα το πολιτιστικό ένθετο καθώς και το BHMA Science (το πιο πετυχημένο και δημοφιλές ένθετο της εφημερίδας σύμφωνα με τις έρευνες και μετρήσεις). Οι εντυπώσεις για τις αλλαγές και στα δύο ένθετα είναι εξαιρετικές.

Comments are closed.