Άρχισε το πενθήμερο Λαζόπουλου

Ξεκίνησε επισήμως από χθες το βράδυ το νέο πενθήμερο Λάκη Λαζόπουλου… Το χθεσινό δελτίο του Alpha σε μια προσπάθεια να τσιμπήσει κανένα νουμέρακι και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τις παραιτήσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για την χρήση των καμερών έπαιξε βίντεο από το Αλ Τσαντίρι με παλαιότερα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για το θέμα.
Φυσικά σήμερα για ζέσταμα πριν το κυρίως πιάτο το βράδυ οι πρωϊνές “ενημερωτικές” εκπομπές του έδωσαν και κατάλαβε. Αν άνοιγε κάποιος κατά τις 8.30 το πρωί την τηλεόραση θα νόμιζε ότι κάτι έπαθε η συσκευή του και δείχνει τον Alpha με το λογότυπο του Alter αφού για κανά μισάωρο το πρωινό του Alter έπαιζε χωρίς διακοπή και χωρίς σχόλια ποτ πουρί από το Αλ Τσαντίρι. Star και λοιποί συγγενείς ασχολήθηκαν επί μακρόν φυσικά με τον Λαζόπουλο και το Τσαντίρι και σειρά παίρνουν τώρα οι “ψυχαγωγικές” και στην συνέχεια τα μεσημεριανά που θα καλύψουν μεγάλο μέρος τους με παλαιότερα σχόλια και βίντεο του Τσαντιριού και του Λαζόπουλου. Το βράδυ τα βίντεο θα πάρουν φωτιά αφού εκτός των άλλων αναμένεται και η αντίδραση του Λαζόπουλου στην επίθεση που του έκανε ο Ν.Καρβέλας με αφορμή σχόλια του Λαζόπουλου για ένα τραγούδι που έγραψε πρόσφατα ο γνωστός συνθέτης. Έτσι από αύριο τα ξημερώματα μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής πρωινά, μεσημεριανά, δελτία ειδήσεων, βραδυνά κλπ κλπ θα ασχολούνται με όσα θα πει και θα κάνει το βράδυ ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Το Σαββατοκύριακο λιγάκι ξαποσταίνουν όλοι και από την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσει και πάλι το ίδιο εργάκι. Να δούμε τι θα γίνει αν πραγματοποιήσει τελικά την απειλή του ο Λαζόπουλος και σταματήσει τον Δεκέμβρη το Τσαντίρι. Κανονικά ο ίδιος θα έπρεπε να είχε απαιτήσει να βγει Τσαντιρό-σημο…
ΥΓ: Στην σημερινή εκπομπή είναι προγραμματισμένη εμφάνιση και των Ονιράμα που είχαν εμφανιστεί και πάλι στον Λάκη Λαζόπουλο πριν λίγο καιρό μαζί με τον Α.Ρέμο με τον οποίο πραγματοποιούσαν εκείνη την εποχή περιοδεία.

ΥΓ1: Τα υπόλοιπα κανάλια δεν πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα αυτή την φορά βάζοντας απέναντι στο Τσαντίρι επαναλήψεις και γενικά ότι τους…περισσεύει αλλά βάζουν πολύ καλές ταινίες για όλα τα γούστα. Ξεχωρίζουν φυσικά το “Παιχνίδι Κατασκόπων” (Star) με τον Ρ.Ρεντφορντ και τον Μ.Πιτ, οι “Γαμομπελάδες” (ΑΝΤ1) και ο “Κωδικός Μέρκιουρι” (Alter) με τον Μ.Γουίλις που έχουν όλες κοινή ώρα έναρξης στις 9. Το Mega βάζει την ίδια ώρα τις δημοφιλείς “Πεθερές” και έτσι έχει αρκετό ενδιαφέρο το αυριανό ραβασάκι της AGB για να δούμε αν κάποια από τις ταινίες ή όλες μαζί από λίγο θα περιορίσουν την κυριαρχία του Λαζόπουλου.

Comments are closed.