Μικρά… μικρά

 Και ενώ αρχίζει η νέα εκπομπή της Ελενας Κατρίτση την Κυριακή στον Alpha, μαθαίνουμε ότι το «Pass παντού» δεν πρόκειται να προβληθεί τουλάχιστον στη μορφή που ανακοινώθηκε. Ο Αντ1 αποφάσισε να εντάξει την εκπομπή στο πλαίσιο του «Πρωινού καφέ» μαζί με τους παρουσιαστές του Γιώργο Σατσίδη και Ελενα Καρποντίνη. Το ίδιο είχε γίνει και πέρσι από ότι θυμόμαστε με την εκπομπή του Αλέξανδρου Παπανδρέου «Αλλάξτε γεύσεις».

 Και επίσημα ανακοίνωσε χθες ο Αντ1 την οριστική (;) ημερομηνία τέλεσης των βραβείων «Aρίων». Θα γίνουν στις 29 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ και θα βραβευτούν δισκογραφικές δουλειές που κυκλοφόρησαν το χρονικό διάστημα 01/01/2006 έως 31/12/2006 (ποιος θυμάται τι cd κυκλοφόρησαν τότε άραγε;).

 Στη θέση της Εύης Αδάμ στο «Mega Star» από την επόμενη Κυριακή η Ιωάννα Κανελλοπούλου, η «ταχυδρόμος» του «Πάμε πακέτο». Στη θέση της Ιωάννας, ο νεαρός που στην ίδια εκπομπή πέρσι είχε εξομολογηθεί τον έρωτά του στην Κατερίνα Ζαρίφη (πάνελ του «Καφέ με την Ελένη»). Εν τω μεταξύ άλλη μία μουσική εκπομπή προστίθεται στο κονσερβαρισμένο πρόγραμμα του «Tv Mακεδονία» με τίτλο «Sound Box» και θα παρουσιάζει η Μαργαρίτα Λοίζου απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Comments are closed.