Τι βγάζει η κάλπη του Alpha

Η επόμενη μέρα των εκλογών δεν βρίσκει μόνο τα κόμματα σε κατάσταση επαναπροσδιορισμού και ανασυγκρότησης αλλά και τα ΜΜΕ με πρώτο και καλύτερο τον Alpha. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας αυτή την στιγμή το σκηνικό αλλάζει στον σταθμό άρδην ξανά… Η Έλλη Στάη επανέρχεται στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων χωρίς το “εμπόδιο” (για την ίδια) που ακούει στο όνομα Μάρα Ζαχαρέα η οποία αποσύρεται (προς το παρόν) από τη μάχη των 8 και δημιουργεί την δική της εκπομπή. Όπως μαθαίνουμε εμφανώς τουλάχιστον δεν θα έχει λόγο στην διαμόρφωση των ειδήσεων, της γραμμής, των καλεσμένενων κλπ των ειδήσεων.

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο Β.Χιώτης που οι καραμπόλες και οι συγκυρίες τον έκαναν μέσα σε διάστημα 4-5 εβδομάδων από απλό συνεργάτη του σταθμού, διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού (θέση την οποία δεν ανέλαβε τελικά), εκπρόσωπο του σταθμού στην προεκλογική συνέντευξη με τον πρωθυπουργό και τελικά διευθυντή ειδήσεων στην θέση του Β.Θωμόπουλου που είχε προσληφθεί τον Ιουλιο! Όπως αντιλαμβάνεστε το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και αν συνυπολογίσετε ότι έχουμε να κάνουμε και με τον Alpha τότε η κατάσταση είναι ακόμη πιο χαοτική… Μπορεί αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες η ιδιοκτησία και τα στελέχη του σταθμού να αλλάξουν και πάλι θέσεις και σχέδια και σε λίγη ώρα να έχουμε νέες εξελίξεις και αλλαγές σε πρόσωπα και οργανόγραμμα στον σταθμό.

Τα παιχνίδια και οι επιδιώξεις είναι πολλές και πολυεπίπεδες από όλες τις πλευρές (ιδιοκτησία, διοικητικά στελέχη, πρωτοκλασάτα ονόματα κλπ) και έτσι η αναζήτηση ισορροπιών στην Κάντζα είναι ένα ζητούμενο που δεν φαίνεται προς το παρόν να επιτυγχάνεται.

Comments are closed.