Πλίνθοι και κέραμοι….

Η Λόλα Νταιφά, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Star, ετοιμάζει το πρώτο της βιβλίο με προσωρινό τίτλο «Μουσικοί διάλογοι». Φιλοξενούνται συνεντεύξεις (Χατζηδάκις, Σπανός, Πλέσσας, Ζαχά, Μπέλου, Μαμαγκάκης) και συνοδεύεται από σχετικό cd. Θα κυκλοφορήσει μετά τις εκλογές και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Αντ1 σκέφτεται να αναθέσει εβδομαδιαία εκπομπή στον Γιώργο Καραμέρο που πιθανόν να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα. Στηρίζονται στο σκεπτικό ότι τα πήγε πολύ καλά το καλοκαίρι και το Σαββατοκύριακο δίπλα στην Αλεξάνδρα Καπελετζή, φαίνεται λίγο για τον δοκιμασμένο (σχεδόν σε όλα τα πόστα) δημοσιογράφο.

Είναι αλήθεια ότι πιλότος που είχε γυριστεί και προταθεί πριν δυο χρόνια σε διευθυντή προγράμματος σε Α κανάλι, γίνεται πραγματικότητα σε Β κανάλι, τώρα που το συγκεκριμένο διευθυντικό στέλεχος έχει πάρει τα «σκονισμένα» μπογαλάκια του και κατευθύνθηκε στη συγκεκριμένη «παραλία»; Ο τίτλος του πρωτότυπου κόνσεπτ ήταν «Οπου γάμος και χαρά». Τις επόμενες μέρες σας έχουμε παρόμοιο ρεπορτάζ για την εκπομπή «Tv stars παρουσιάστε».

Στις 21 Μαρτίου του 2007 έφτασε ένα δελτίο τύπου από τον ALpha που ενημέρωνε σχετικά με οικονομικές και ηθικές επιβραβεύσεις δημοσιογράφων για τα ρεπορτάζ τους. Συγκεκριμένα: «Τα λόγια του Προέδρου του ALPHA κ. Δημήτρη Κοντομηνά στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης έγιναν πράξη. Είχε τότε υποσχεθεί ο κ. Κοντομηνάς πως οι προσπάθειες, η προσφορά και οι κόποι για το καλύτερο θα αναγνωρίζονταν ηθικά, αλλά θα είχαν και μια οικονομική επιβράβευση. Και να που σήμερα η Διεύθυνση Ειδήσεων συγχαίρει θερμά και επιβραβεύει και οικονομικά για τη δουλειά τους 3 δημοσιογράφους». Το δελτίο τύπου τελείωνε με αυτά τα λόγια: «Η επιβράβευση έγινε πια θεσμός για τον ALPHA. Δε μένει παρά να περιμένουμε τους επόμενους για διάκριση». Ακόμη τους περιμένουμε…

Comments are closed.