Πλίνθοι και κέραμοι…

«Πλακώθηκε η Λιάνα Κανέλλη με τον Νίκο Κακαουνάκη.Μετά το δελτίο έγινε χαμός, πιάστηκαν στα χέρια» λέει μια νεαρή φωνή στην άκρη της γραμμής. Θέλω να το κλείσω, έχω σιχαθεί, καλά – καλά δεν ξεκίνησε η σεζόν και έχουμε φθάσει στον πάτο. Δεν πάει άλλο! Η κρίση στον Alpha δεν έχει ούτε αρχή ούτε μέση ούτε τέλος.

«Ο Δημήτρης Κοντομηνάς επιστρέφει την Δευτέρα» μας θυμίζει ο συνομιλητής μας στην άλλη άκρη της γραμμής. Αμήν και πότε!

Η LIFO ανοίγει πόλεμο με τα «αλτέρνατιβ free έντυπα» που φιλοξένησαν συνεντεύξεις πολιτικών. Προφανώς αναφέρεται στο προηγούμενο τεύχος της Athens Voice. «Θα συγκλονίζονταν ακόμα πιο πολύ αν μάθαιναν ότι πωλούνται κι αγοράζονται ως κανονικές διαφημίσεις – και μάλιστα σε υψηλή τιμή» σημειώνει με νόημα στο X-PRESS. Συμφωνούμε!

Κυρίως όμως χαιρόμαστε για την επιλογή του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου να εμπιστευθεί την στήλη του βιβλίου σε έναν από τους καλύτερους νέους συγγραφείς τον Νίκο Βλαντή. Μπράβο Στάθη, μια μέρα θα μιλάμε όλοι γι αυτό το παιδί!

Αν και συζητάει και με την Ελευθεροτυπία, στο Φάληρο θα καταλήξει και καλά θα κάνει. Ο λόγος για τον Τάκη Καμπύλη. Θα αναλάβει το Σαββατιάτικο φύλλο της Καθημερινής και όπως μυριζόμαστε θα το απογειώσει, με το νεανικό σφυγμό και παλμό της ομάδας του.

Comments are closed.