Κηφισιά: Χειροπέδες σε 15χρονο εγγονό γνωστού πρώην υπουργού για ληστεία

 

Θύματα ληστείας έπεσαν ένας 15χρονος και ένας 19χρονος στην Κηφισιά, από ομάδα αγοριών στην οποία φέρεται να συμμετείχε και 15χρονος εγγονός γνωστού πρώην υπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/10). Όπως ανέφεραν τα δύο θύματα σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ενώ διέρχονταν από το άλσος Συγγρού, ομάδα νεαρών οι οποίοι κάθονταν σε κιόσκι, τους προσέγγισαν και με απειλή γυάλινου μπουκαλιού τους ζήτησαν να τους δώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους, αφαιρώντας τελικά, τρία με πέντε ευρώ.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με βάση την περιγραφή που έδωσαν τα δύο παιδιά, κινήθηκαν στην περιοχή προχωρώντας σε αναζήτηση των δραστών. Έπειτα από λίγη ώρα, κατάφεραν να εντοπίσουν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, στην πλατεία Πλατάνου, στο κέντρο της Κηφισιάς, ηλικίας 14, 15 και 18 ετών.

Τα άτομα προσήχθησαν στο τμήμα της Κηφισιάς όπου κλήθηκαν τα δύο θύματα μαζί με τους γονείς τους, προκειμένου να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για τους δράστες που τους επιτέθηκαν. Τότε, αναγνώρισαν τους δύο από αυτούς, τον 15χρονο και τον έναν 18χρονο.

Οι δράστες συνελήφθησαν και σήμερα θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Πηγή enikos.gr

Comments are closed.