Δεν μπλέκεις ποτέ τα προσωπικά με τα επαγγελματικά

 

«Δεν μπλέκεις ποτέ τα προσωπικά με τα επαγγελματικά» σχολίασε σοφά ο Κωνσταντίνος Βασάλος ακούγοντας τις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για το εάν θα συμμετείχε στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα ο Βασάλος είπε «Μεγάλο λάθος της Μαρίας αν πάει στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν μπλέκεις ποτέ τα προσωπικά με τα επαγγελματικά». Και έχει δίκιο όλοι το ξέρουν… Συμπεριλαμβανομένου του Γιώργου Λιάγκα που τον κλωτσούσε – το πάλαι ποτέ, κάτω από το τραπέζι της εκπομπής η Φαίη Σκορδά!

Είναι αλήθεια πως αν ο παρουσιαστής θέλει να διαλύσει τη σχέση του με την Αντωνά, ξέρει τι πρέπει να κάνει! Να την καλέσει στην εκπομπή του και να της αναθέσει έναν ρόλο!

Πάντως αυτή φαίνεται ότι ψήνεται απαντώντας για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην εκπομπή του Λιάγκα: «Από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν το έχω σκεφτεί» για να προσθέσει «Σίγουρα είναι μια εκπομπή που πρωταγωνιστεί, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο και το περιβάλλον, σίγουρα περνάνε ωραία εκεί. Δεν ξέρω, μπορεί να το σκεφτόμουν. Απλά αυτή τη στιγμή, λίγο δύσκολα θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία».

Comments are closed.