Η φωτιά στο σπίτι του Λιάγκα και η συμφεροντολόγα Αντωνά

Αν η φωτιά είναι στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Αντωνά (το αμόρε του) είναι μέσα, και η εκπομπή είναι του Γιώργου Λιάγκα… Φυσικά και η φωτιά δεν είναι life style για να «παίζει» στις εκπομπές όπως διαμαρτυρήθηκε ο παρουσιαστής!

Αν όμως η φωτιά είναι στο σπίτι της Βανδή, του Ρέμου, του Μαζωνάκη… μιλάμε για ειδησάρα! Θες να την πεις life style πες τη life style, θέλεις να την πεις είδηση από το αστυνομικό δελτίο, πες τη!

Αν λιποθύμησε ο Λιάγκας… Στην εκπομπή του Λιάγκα δεν είναι είδηση! Αν λιποθύμησε η Μαρινέλλα… Ο Λιάγκας από την εκπομπή του θα ξεσπάσει και θα σου πει ποιος τη στεναχώρησε και ποιος όχι, γιατί ξέρει καλύτερα και από την ίδια!

Είναι απλό! Όπως το είπε η Αντωνά προχθές όταν ρωτήθηκε αν την ενοχλεί που έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της σχέσης της με τον Γιώργο Λιαγκα: «Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε για τη σχέση μου» απάντησε η τετραπέρατη Αντωνά και πρόσθεσε, «Δεν έχω κρύψει κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Απλά, στη φάση που είμαι τώρα, δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλλω».

Εδώ η μαγική λέξη είναι υπερπροβάλλω. Θέλει δηλαδή να προβάλλει τη σχέση της με τον Λιάγκα, αλλά όχι πάρα πολύ, τόσο όσο τη συμφέρει! Με άλλα λόγια, όσο τη βολεύει για να βλέπει τη φάτσα της στα εξώφυλλα, να τη συζητούν στα τηλεοπτικά πάνελ και για να έχει δουλειές. Μέχρι εκεί και σε όποιον αρέσει, γιατί δεν είναι και όλα life style!

Comments are closed.