Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης στον Κολωνό

 

Συνελήφθη 44χρονος στον Κολωνό, ο οποίος βίαζε επί τρεις ολόκληρους μήνες ένα ανήλικο κορίτσι 16 ετών, φίλη της κόρης του, ενώ την απειλούσε και την εκβίαζε για να μη μιλήσει.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης βραδινές ώρες της Πέμπτης 22-8-2024.

Ο 44χρονος ημεδαπός κατηγορείται για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια. Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις εις βάρος ανήλικης που βρισκόταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την έρευνα της Αστυνομίας, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να διέρχεται με το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του θύματος. Τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και αφού σταμάτησε και βγήκε από το όχημά του, τον προσέγγισαν οι αστυνομικοί ζητώντας του να μείνει ακίνητος.

Τότε ο κατηγορούμενος προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, αλλά είχε ήδη περικυκλωθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Κατά την ακινητοποίησή του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Comments are closed.