Διαφωνία Ζαχαριάδη στο άνοιγμα Κασσελάκη για Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη

 

Αντίθετος με το άνοιγμα του Στέφανου Κασσελάκη στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, δηλώνει στο ACTION 24 το στέλεχος της Κουμουνδούρου Κώστας Ζαχαριάδης, χαρακτηρίζοντας λάθος μια τέτοια κίνηση.

«Δεν μπορεί κάποιος να αξίζει τα λεφτά του όταν αφήνει τέτοια υπονοούμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών» είπε αρχικά ο κ. Ζαχαριάδης για την κυρία Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε, «Εκείνη την περίοδο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μη γνωρίζει τα γεγονότα σε λεπτομέρειες. Περιμένω από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη που είναι στην πρώτη γραμμή να ενημερώσουν τη σημερινή ηγεσία για τα γεγονότα του 2015 που ήταν δύσκολα για εμάς… Δεν είναι μόνο το 2015 αλλά και οι Πρέσπες που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι ήταν τραμπική η συμφωνία. Θεωρώ λάθος να πάμε προς Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε και με τον χρόνο που γίνεται το άνοιγμα λέγοντας ότι «Μια συζήτηση που αφορά μετά τις εκλογές σωστό είναι να γίνει μετά τις εκλογές. Τώρα πάμε ανταγωνιστικά. Το βράδυ των εκλογών θα έχουμε νέο πολιτικό πεδίο για να συζητήσουμε, να δούμε ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο και ποιον θα πάρει».

Comments are closed.