Εκμυστηρεύθηκε ο Σταρόβας στον Λιάγκα ότι περνάει κρίση η σχέση του και ο Λιάγκας το «κάρφωσε» στον αέρα

 

Καλά να πάθει (ο Σταρόβας)

Περνάει κρίση η σχέση σου και θέλεις να το μοιραστείς με κάποιον και βρίσκεις τον Λιάγκα; Καλά να πάθεις! Δεν υπάρχει κάτι άλλο εδώ να πούμε… Και δεν υπάρχει, διότι ο Λιάγκας με την πρώτη ευκαιρία θα βγει και θα το καρφώσει, για να κάνει ότι τα ξέρει όλα! Βγήκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του και το αμόλησε με τον άλλον στο Τζάνειο ακόμη (και τη σύντροφό του πάνω από το κεφάλι του): «Είχαν περάσει μία κρίση στη σχέση τους. Θα το πω πρώτη φορά γιατί μου δίνεται η ευκαιρία» (είναι αυτό που λέγαμε πριν, αν βρει την ευκαιρία, δεν θα χάσει την ευκαιρία!)

… Και συνέχισε, «Μπροστά στην αρρώστια, όλα τα άλλα φαίνονται μικρά. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν περάσει μία κρίση, μου το είχε εκμυστηρευτεί εμένα ο Δημήτρης, δεν το είχε πει δημόσια και δικαίωμά του». Προφανώς δεν το είχε πει δημόσια, γιατί δεν ήθελε να το πει δημόσια! Και έκανε τη μ@λ@κί@ και το είπε στον Λιάγκα (που είναι «τάφος»)!

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν κρατιέται (γιατί αυτό είναι το σωστό ρήμα), δηλαδή δεν έχει ανακαλύψει ακόμη τη χαρά της εγκράτειας παρά το γεγονός ότι δεν είναι πιτσιρικάς… Και η εγκράτεια είναι ίδιον της σοφίας, της πληρότητας, του χορτάτου ανθρώπου για να το πούμε απλά!

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι φορέας μιας δημοσιογραφίας που απευθύνεται στα ταπεινά ένστικτα των ανθρώπων, τα «γαργαλάει» καθημερινά για να κάνει νούμερα τηλεθέασης και φυσικά κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σήμερα λοιπόν «κάρφωσε» την κρίση στη σχέση του Σταρόβα, αύριο θα «καρφώσει» κάτι άλλο… Πάντα θα υπάρχει κάτι να «καρφώσει»! Μόνο που η δημοσιογραφία δεν είναι μπάσκετ!

Comments are closed.