Βραβείο Ermis για το TikTok του Μητσοτάκη

 

Με το βραβείο Ermis White επιβραβεύθηκε η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok στον πιο σημαντικό διαγωνισμό για τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα, τα Ermis Awards. «Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε έναν τρόπο να υπάρξουμε σε αυτήν την πλατφόρμα, να βρούμε έναν τρόπο που να μην είναι ”βαρετός” και να μην είναι καθόλου ΄΄cringe”», δήλωσε μεταξύ άλλων η διευθύντρια Επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κύρα Κάπη, παραλαμβάνοντας το βραβείο.

«Μια καμπάνια που αποτελεί case study στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ δέχτηκε συγχαρητήρια ακόμα και από τους ίδιους τους ιδρυτές του TikTok», ανέφερε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και πρόεδρος της DDB, Μανόλης Παπαπολύζος.

Είναι γεγονός ότι η καμπάνια του πρωθυπουργού στο TikTok έκανε θραύση, αφού συγκέντρωσε περισσότερο από 2 εκατομμύρια likes και 42 εκατομμύρια views!

«Πίσω από αυτή την καμπάνια είναι ένας πρωταγωνιστής ο οποίος ενώ παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά του, δεν φοβήθηκε καθόλου να τσαλακωθεί και να δείξει στον κόσμο αυτό που ζούμε εμείς καθημερινά στο γραφείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κάπη.

Comments are closed.