Πιο πολλοί τους βλέπουν στην επανάληψη τη νύχτα παρά το πρωί στην κανονική τους ώρα

 

Το είχαμε επισημάνει πολλές φορές πέρυσι, αλλά φέτος το φαινόμενο είναι πολύ πιο εντυπωσιακό λόγω της σταθερότητας που εμφανίζει! Ο λόγος για την εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, και σχεδόν σταθερά τα ποσοστά της εκπομπής είναι μεγαλύτερα στην επανάληψη τη νύχτα, από την κανονική της μετάδοση το πρωί!

Εχθές για παράδειγμα ήταν μια αντιπροσωπευτική ημέρα ως προς το φαινόμενο που περιγράφεται πιο πάνω. Συγκεκριμένα σε απόλυτους αριθμούς τηλεθεατών την εκπομπή στην κανονική ώρα προβολής της παρακολούθησαν 44.000 τηλεθεατές εκ των οποίων οι 13.000 ανήκουν στο δυναμικό κοινό (18-54), ενώ στην επανάληψη τη νύχτα την παρακολούθησαν τρεις χιλιάδες περισσότεροι τηλεθεατές, δηλαδή 47.000 εκ των οποίων οι 25.000 ήταν δυναμικό κοινό!

Η εκπομπή παρά το γεγονός πως είναι καλή, με ωραίες στήλες και ενδιαφέροντα θέματα και καλεσμένους, ενώ το δίδυμο των παρουσιαστών ταιριάζει καταπληκτικά, είναι τελευταία στη ζώνη της… Αλλά και με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά μεταξύ των προγραμμάτων της ΕΡΤ.

Comments are closed.