Τι εννοεί η Μπαρμπαρίγου για τη σχέση της Σκορδά με τον ΣΚΑΙ;

 

Αρκετά διφορούμενη ήταν η δήλωση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου σε συνέντευξη που παραχώρησε για τη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ: «Ήταν ένα βημα που ρίσκαρε πολλά πράγματα. Τότε της είχα πει κι εγώ να το σκεφτεί και δεύτερη φορά πριν το κάνει». Σαν να λέει δηλαδή ότι κάτι δεν πάει καλά με την παρουσιάστρια και τα στελέχη του σταθμού. Αφού την ίδια ώρα η γνωστή μαγείρισσα τονίζει για τη δική της σχέση με το κανάλι του Φαλήρου: «Εγώ μια χαρά πέρασα, στον ΣΚΑΙ, μια χαρά τα βρήκα με όλους και όλα ήταν τέλεια».

Με άλλα λόγια οι δυο παραπάνω ατάκες είναι σαν να αφήνουν υπονοούμενα. Κατά τα άλλα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την Ελένη Μεναγάκη είπε: «Την αγαπώ, έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα μαζί από πολύ παλιά. Μου στάθηκε σε δύσκολες καταστάσεις. Στην προηγούμενη δεκαετία ξαναήρθαμε πιο κοντά, είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Είναι πάντα με μία ανοιχτή αγκαλιά και μια μεγάλη καρδιά».

Για τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε: «Ο Γιώργος είναι πολύ αληθινός, αυθεντικός. Θα δείξει τα νεύρα, τη χαρά του. Ακόμα και τη διαβολιά που θα κάνει θα τη δεις στο βλέμμα του. Γι’ αυτό τον αγαπώ, γιατί είναι αληθινός, είναι αυτό που είναι και κάποιους ανθρώπους τους αγαπάμε έτσι όπως είναι. Κάτι τον ενοχλεί προφανώς για να κάνει αυτά τα ξεσπάσματα».

Comments are closed.