Μοιράζουν κανάλια και δημοσιογράφοι διαλέγουν στρατόπεδο

… αλλά κανείς δεν ενοχλείται

Έχει κάτι επιθετικό και υπερφίαλο το σλόγκαν “Όσα δεν λένε οι άλλοι” με το οποίο κάνει καμπάνια το νέο Attica TV που έχει ενοικιάσει από τον Δήμο Ασπροπύργου η ομάδα των επιχειρηματιών Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου. Βέβαια το πρόβλημα με το σλόγκαν που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτόν του πιστεύοντας δηλαδή ότι κατέχει μια αλήθεια που δεν την κατέχουν οι υπόλοιποι… Κρύβει και μια άλλη παγίδα! Εξαρτάται δηλαδή η ύπαρξη του από τους άλλους. Για να λες αυτό που δεν λένε οι άλλοι, προϋπόθεση είναι να υπάρχουν οι άλλοι! Πιάσ’ το αβγό και κούρευτο!

Από κει και πέρα το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα (που έχει αγκαλιάσει σφιχτά ο ΣΥΡΙΖΑ) αναμένεται να βγει στον “αέρα” την ερχόμενη εβδομάδα… Και κάπως έτσι ετοιμάζονται όλοι και όλα για τις εκλογές.

Πολιτικοί, κανάλια και δημοσιογράφοι διαλέγουν στρατόπεδο και παρατάσσονται οι δυνάμεις… Και κανένας δεν έχει πρόβλημα! Όλα καλά καμωμένα!

Και για να μην παρεξηγηθούμε, το πρόβλημα δεν είναι το Attica TV και η ομάδα του που έχει αγκαλιάσει σφιχτά ο ΣΥΡΙΖΑ ή ενδεχομένως και να την επέλεξε! Σιγά μη γίνονται τέτοια πράγματα! Το πρόβλημα είναι ότι και η ΝΔ ελέγχει ομάδες και κανάλια, χωρίς κανένας να ενοχλείται! Και όλο αυτό είναι Δημοκρατία! Εύγε!

Comments are closed.