Η ψυχαγωγία δεν πληρώνει

Πλασιέ οι παρουσιάστριες

 

Δεν εξηγείται αλλιώς. Να σας το κάνουμε εικόνα: Οι παρουσιάστριες της ψυχαγωγίας (τρομάρα της) στην ελληνική τηλεόραση περιμένουν όλη τη χρονιά (και καλά) για να τελειώσουν και να ξεκουραστούν το καλοκαίρι. Στην τελευταία εκπομπή δε, συγκινούνται, κλαίνε, ευχαριστούν το σύμπαν και ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές…

Και αμέσως μετά, στο καπάκι, από την επόμενη ημέρα τις βλέπεις να ξεροσταλιάζουν καθημερινά στο Instagram και να αραδιάζουν την πραμάτεια τους σαν τους πλασιέ του καλοκαιριού που περιφέρονται στα χωριά και σε βρίσκουν από άκρη σ’ άκρη για το μεροκάματο!

Αυτό εννοούν καλοκαίρι! Αυτό εννοούν διακοπές. Το να πουλάς κρέμες, σαμπουάν, καλλυντικά, αντηλιακά, ταξιδιωτικά πακέτα και δεν συμμαζεύεται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στο ενδιάμεσο φροντίζουν να ανεβάσουν και 5-6 φωτο για να έχουν να γράψουν τα βλακο σάιτ πόσο καλλίγραμμα πόδια έχουν και επίσης δεν αμελούν να βγάλουν και οικογενειακά στιγμιότυπα για να μπορέσει να μπει και ο τίτλος “Εκτός από πετυχημένη παρουσιάστρια βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένεια της”.

Ε, και με αυτά και με τα άλλα, ήρθε και ο Σεπτέμβρης! Καλή σεζόν να έχουμε!

Πόση αλλοτρίωση…

Comments are closed.