Η αλλόκοτη στάση του διαπραγματευτή Αμπράμοβιτς

… και οι φόβοι του

Μπορεί σήμερα, όλα τα διεθνή δίκτυα να μιλούν για τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, όμως, για έναν αδιευκρίνιστο λόγο, τα τελευταία τρία χρόνια ήταν εξαφανισμένος. Μάλιστα, ο γερμανός προπονητής της Chelsea, Τόμας Τούχελ, όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, για τη γνωριμία του με τον Αμπράμοβιτς, απάντησε, ότι δεν τον έχει γνωρίσει ακόμα και μόνο λίγο πριν την απονομή του Champion League στον περσινό τελικό, μίλησαν για κάποια δευτερόλεπτα. Υπάρχει και το αντίστοιχο απόσπασμα στο youtube, στη συνέχεια, έφυγε απο το γήπεδο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με γερμανό δημοσιογράφο (χωρίς να σημαίνει ότι ισχύει), η επίσημη δικαιολογία των ανθρώπων του Αμπράμοβιτς, για την εξαφάνιση του, ήταν η πανδημία, όμως δημοσιογράφοι (στη Γερμανία) έψαξαν και βρήκαν ότι ο Αμπράμοβιτς ταξίδευε κανονικά όλο αυτό το διάστημα, κυρίως σε Ισραήλ, Γερμανία αλλά και σε κάτι ιδιωτικά νησιά που έχει στην Καραϊβική, ποτέ στη Ρωσία. Ενώ ταξίδευε κανονικά και με τις θαλαμηγούς του όλο αυτό το διάστημα. Επίσης, μια δημοσιογράφος/παρουσιάστρια ρωσικού Μέσου, το οποίο ελέγχει, με την οποία έχει πολύ στενές σχέσεις (όχι ερωτικές κλπ) απλά λένε ότι την εμπιστεύεται, τη θεωρεί άνθρωπο του, την έχει κάνει πλούσια με τον μισθό που της δίνει, για να τον δει ή του μιλήσει έφευγε απο τη Ρωσία, ούτε καν μέσω ιντερνετ.

Τώρα, πώς βρέθηκε, απο αυτήν την αλλόκοτη στάση, να παίρνει μέρος στις χθεσινές διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας, μετά απο επιθυμία της Ουκρανικής πλευράς, είναι αξιοσημείωτο. Μάλιστα, η θέση του δίπλα στον εκπρόσωπο του Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν, επιβεβαίωσε τον σημαντικό του ρόλο. Πάντως, θεωρείται ο αρχηγός των “Ευρωπαίων ολιγαρχών” και αυτή η στάση ίσως δείχνει ότι κάτι φοβάται και αυτό το κάτι βρίσκεται στη Ρωσία! Μην ξεχνάμε, όταν ο πλουσιότερος ρώσος ολιγάρχης των ’90s, Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, διαφώνησε με κάποιες αποφάσεις του Πούτιν το 2002, βρέθηκε στη φυλακή για 10 χρόνια και όλη του την περιουσία στο ρωσικό κράτος.

Comments are closed.