Σε αναστολή στην Alter Ego

Η επιστολή που έλαβαν οι εργαζόμενοι…

Η επιστολή από τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού αναφέρει: Στο πλαίσιο της παράτασης των μέτρων οικονομικής στήριξης εργαζομένων σε επιχειρήσεις – εργοδότες του ιδιωτικού τομέα κατά τον μήνα Νοέμβριο 2020 (άρθρο 68 ν. 4756/20, 48713/1232/26-11-2020 ΚΥΑ), λόγω της απαγόρευσης λειτουργίας τους με εντολή δημόσιας αρχής ή του γεγονότος ότι εξακολουθούν να πλήττονται σημαντικά από τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, η σύμβαση εργασίας σας έχει τεθεί σε αναστολή από τις 07.11.2020 έως και τις 30.11.2020.

Για το χρονικό διάστημα της αναστολής της σύμβασης εργασίας σας, θα λάβετε από το Κράτος την αποζημίωση ειδικού σκοπού κατ’ αναλογία των ημερών αναστολής της σύμβασης εργασίας, που έχει βάση υπολογισμού το ποσό των οκτακοσίων (800,00) ευρώ και αντιστοιχεί σε τριάντα (30) ημέρες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Εταιρεία σεβόμενη τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι, κατέβαλε εξ ελευθεριότητας για το μήνα Νοέμβριο το σύνολο του ποσού που αντιστοιχεί στην μισθοδοσία μηνός Νοεμβρίου, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναστάτωση στον οικονομικό σας προγραμματισμό. Το επιπλέον ποσό που καταβλήθηκε αποτελεί προκαταβολή μισθού μηνός Δεκεμβρίου.

Σε επόμενη επικοινωνία θα λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες συμπλήρωσης της υποχρεωτικής υπεύθυνης δήλωσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ειδικού μηχανισμού στήριξης των εργαζομένων (supportemployees.yeka.gr), εφόσον η σύμβαση εργασίας σας τέθηκε σε αναστολή για πρώτη φορά κατά τον μήνα Νοέμβριο.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση παρακαλείσθε να απευθυνθείτε στη Δ/νση Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Comments are closed.