50-50

Η πρώτη επώνυμη αντίδραση στις συνεντεύξεις του Θ.Ρουσόπουλου ήταν αυτή του Ν.Χατζηνικολάου που κράτησε ισορροπίες. Υποστήριξε με πάθος και σε οργισμένο ύφος ότι έχει πειστεί για τα προσωπικά-περιουσιακά θέματα του πρώην Υπουργού αναφέροντας ότι είναι μέγας λαικισμός όσα του καταμαρτυρούν για τα σπίτια και τα υπόλοιπα. Το ίδιο έντονη ήταν η κριτική που άσκησε για τα πολιτικά ζητήματα αναφέροντας ότι δεν ήταν ειλικρινής ειδικά για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου και ότι οι πολιτικές του απαντήσεις για τα διάφορα ζητήματα και σκάνδαλα επί των ημερών της ΝΔ αφήνουν ακάλυπτο και τον ίδιο και το κόμμα.
Αφησε επίσης αρκετές αιχμές για την στάση των δημοσιογράφων που πήραν τις συνεντεύξεις αναφέροντας ότι επέμειναν κακώς στα προσωπικά ζητήματα και όχι στα πολιτικά, ότι δεν τον ρώτησαν διάφορα πράγματα και για το Βατοπαίδι αλλά και για άλλα θέματα και ότι ακόμη και στις πολιτικές ερωτήσεις που έκαναν δεν ήταν πιεστικοί. Άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανό σύντομα να πάρει και αυτός μια συνέντευξη από τον Θ.Ρουσόπουλο τον οποίο θα ρωτήσει όσα δεν ρώτησαν σε Mega και ANT1 τα οποία σύμφωνα με τον Ν.Χατζηνικολάου ήταν και τα πιο σημαντικά.
Έβγαλε δε στον αέρα και τον Γ.Πρετεντέρη με τον οποίο συζήτησαν την συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος του Mega επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε δει το φως της δημοσιότητας (κυρίως στα blogs) ότι της συνέντευξης προηγήθηκε συνάντηση Πρετεντέρη-Ρουσόπουλου στο Hilton. Σύμφωνα με τον Γ.Πρετεντέρη η συνάντηση έγινε για να κανονιστούν κάποιες λεπτομέρειες της συνέντευξης και δεν είχε κάτι μεμπτό αφού όπως άλλωστε είπε η συνάντηση έλαβε χώρα σε δημόσιο χώρο και αν ήθελαν να κάνουν κάποια παρασκηνιακή συννενόηση δεν θα πήγαιναν για καφέ στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας.

Comments are closed.