Σκαλέτα

Παρακολουθήσαμε προσεκτικά και τις δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις του Θ.Ρουσόπουλου. Ο πρώην Υπουργός έχει δημιουργήσει μια σκαλέτα με τα θέματα και τις ερωτήσεις που αναμένει έχει ετοιμάσει όχι απαντήσεις αλλά μια απάντηση για κάθε θέμα την οποία και επαναλαμβάνει. Στις απαντήσεις του στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί δεν ξέφυγε ούτε μια λέξη από αυτές που έδωσε χθες στο Mega. Επικοινωνιακά αποφάσισε να είναι απόλυτα προσηλωμένος στην σκαλέτα του και να μην παρεκλίνει από αυτή δευτερόλεπτο παραμένοντας “παγωμένος” ακροατής ακόμη και σε ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια που έκαναν γι αυτόν οι δημοσιογράφοι που είχε απέναντι του όπως για παράδειγμα όταν ο Γ.Πρετέντερης του είπε επανελλειμένως ότι ακόμη και αν δεχτεί κάποιος ότι τα περουσιακά του στοιχεία και ο τρόπος ζωή του δεν έχει κάποιο ψεγάδι ή σκιά νομιμότητας εντούτοις υπάρχει θέμα πολιτικής αλλά και ηθικής τάξεως. Το ίδιο παγωμένη ήταν η στάση του και σε ανάλογες τοποθετήσεις των Γ.παπαδάκη και Σ.Λιαρέλη οι οποίοι λόγω και της φύσης της εκπομπής του έριχναν στο τραπέζι και ερωτήσεις ή τοποθετήσεις τηλεθεατών που έφταναν εκείνη την στιγμή πολλές εκ των οποίων ήταν ιδιαίτερα επικριτικές και σκληρές στο πρόσωπο του.

Ο Θ.Ρουσόπουλος δεν είχε καμία ανθρώπινου χαρακτήρα αντίδραση μιλώντας και αντιδρώντας με τρόπο ανάλογο με αυτόν που λειτουργούσε στο Press Room. Στα αρνητικά ή και επιτιμητικά σχόλια απλά ανέφερε κάθε φορά ότι οι αρνητκές άποψεις και σχόλια είναι σεβαστά και δεν αντιδρούσε λέγοντας απλά ότι δεν συμφωνεί. Όσον αφορά αυτά που είπε κρατάμε το γεγονός ότι επιμένει ότι θα κάνει και μήνυση και αγωγή έναντίον του Alpha και των τριών δημοσιογράφων (Αυτιάς, Ντάσκας, Βλάχος) υποστηρίζοντας ότι είπαν ενσυνείδητα ψέμματα για εκείνον. Επίσης είπε ότι από εδώ και πέρα θα απαντά δημόσια στα πάντα. Έτσι αναμένουμε σύντομα νέες εμφανίσεις του στον ηλεκτρονικό ή γραπτό Τύπο, ελπίζουμε βέβαια να μην επαναλαμβάνει μονότονα τα ίδια πράγματα.
Για τις απαντήσεις του στα διάφορα θέματα δεν μπορεί να γίνει επί της ουσίας κρτιική αφού δήλωσε ότι σε κάθε υπόθεση για την οποία υπάρχει εμπλοκή του ονόματος του από το Βατοπαίδι ως τις κρατικές διαφημίσεις είναι αναρμόδιος, δε έχει καμία σχέση, δεν έχει ακούσει και δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε… Τώρα το ότι έμαθε από τις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις τι συνέβαινε με ανταλλαγές των 250 ακινήτων με την λίμνη ενώ παραδέχτηκε ότι το επίμαχο διάστημα είχε και κοινωνικές επαφές με τον ηγούμενο Εφραίμ και τον πατήρ Αρσένιο δεν νομίζουμε ότι είναι και η πειστικότερη απάντηση που υπάρχει στον κόσμο…

Οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα δείξουν αν η δημόσια εμφάνιση, εικόνα και οι απαντήσεις που δίνει ο πρώην Υπουργός πείθουν τους πολίτες γενικότερα αλλά και ειδικότερα τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Αττικής στην οποία θα πολιτευθεί στις προσεχείς εκλογές. Θα έχει ενδιαφέρον να γίνουν εκεί κάποιες δημοσκοπήσεις.

Comments are closed.