Έβαλε γκολ η Καθημερινή

Εννοείται ότι στην δημοσιογραφική μάχη της Κυριακής πολλούς πόντους κέρδισε η Καθημερινή και μάλιστα με μη πολιτικό θέμα. Η εφημερίδα κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τον διαιτητή Ποντίκη που είχε τινάξει στον αέρα το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού πριν από 7-8 χρόνια και είχε φυγαδευτεί μέσα από τον αγωνιστικό χώρο από ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ. Ο πρώην διαιτητής κάνει πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για το παρακράτος του ελληνικού ποδοσφαίρου, την περίφημη “παράγκα” κλπ και ήδη η συνέντευξη είναι αντικείμενο σχολιασμού και αναδημοσίευσης τόσο από εφημρίδες που πρόλαβαν να το εντάξουν στην ύλη τους πριν πάνε στο τυπογραφείο χθες αλλά και φυσικά από το σύνολο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, Internet).

Από το υπόλοιπο μέτωπο της Κυριακής εκτός από τα πολυσέλιδα αφιερώματα στον βίο και την πολιτεία του Θ.Ρουσόπουλου που έχουν όλες οι εφημερίδες ξεχωρίζουν…

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Μ.Τσαμόπουλου στο Πρώτο Θέμα για τις μεγάλες οικονομικές απώλεις των ελλήνων εφοπλιστών από την παγκόσμια κρίση. Ανάμεσα στους χαμένους είναι ορισμένοι εφοπλιστές που δραστηριοποιούνται έντονα τα τελευταία χρόνια στα ΜΜΕ.

Η αποκάλυψη του Βήματος για την μυστική συνάντηση των μεγαλοτραπεζιτών της Ελλάδας και τα σενάρια συγχωνεύσεων που έπεσαν στο τραπέζι τα οποία αν συμβούν θα αλλάξουν άρδην το οικονομικό σκηνικό στην χώρα.

Η ιδέα της Ελευθεροτυπίας να βάλει στην θέση του δημοσιογράφου τον Α.Τσίπρα που δέχτηκε να πάρει συνέντευξη για λογαριασμό της εφημερίδας (στο Εψιλον) από τον ήρωα της αντίστασης στην Κατοχή Λ.Σάντα

Comments are closed.