Real Καύσιμα+Real στήριξη

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά ξεκίνησε από σημερα ο Ν.Χατζηνικολάου ο οποίος θα προσφέρει κάθε μέρα για τον επόμενο μήνα σε ένα τυχερό ακροατή δωρεάν βενζίνη αξίας 400 ευρώ. Ανάλογες κινήσεις έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό και άλλες εκπομπές (π.χ ο τηλεοπτικός Alpha) αλλά το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ο Ν.Χατζηνικολάου ανέφερε ότι η προσφορά δεν είναι της εταιρίας στην οποία θα βάζουν την βενζίνη οι ακροατές αλλά του σταθμού αφού η εταιρία διαφημίζεται ήδη στον σταθμό και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συνιδιοκτήτη του Real FM συμφώνησαν η εταιρία για αυτό τον ένα μήνα αντί να πληρώσει τις διαφημίσεις να παρέχει δωρεάν την βενζίνη. Δηλαδή με απλά λόγιο ο σταθμός θα έχει απώλεια των διαφημιστικών του εσόδων προς όφελος των ακροατών.
Όσον αφορά το περιέχομενο της σημερινής εκπομπής ξεχωρίζουν η για πολλοστή φορά θετική αντιμετώπιση με την οποία περιέβαλε τον Θ.Ρουσόπουλο στην εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπαιδίο. Μάλιστα σήμερα στην επιχειρηματολογία του για πρώτη φορά έβαλε στο λεγόμενο “κάδρο” και τον Κ.Καραμανλή αναφέροντας “ότι ακόμη και αν ο Θ.Ρουσόπουλος μεσολάβησε για να γίνει ότι τέλος πάντων έγινε με τις ανταλλαγές δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το έκανε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς να έχει άμεση γνώση ο Κ.Καραμανλής” και αιτιολόγησε το επίχειρημα του με το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ο Κ.Καραμανλής έχει συνεχώς στο πλευρό του τον Υπουργό Επικρατείας και εμφανίζεται στις τηλεόράσεις μαζί του δείγμα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ότι ο Κ.Καραμανλής στηρίζει απόλυτα τον υπουργό του. Προέξοφλησε επίσης ότι ο Θ.Ρουσόπουλος όχι μόνο δεν πρόκειται να φύγει από την κυβέρνηση αλλά θα αναλάβει και σημαντικό χαρτοφυλάκιο.
Τέλος ανακοίνωσε ότι στα μέσα της εβδομάδας θα καταθέσει την μήνυση εναντίον του Πρώτου Θέματος αλλά και την συνεργασία της Real News με το Zougla.gr. Τα δύο μέσα θα στηρίζουν και θα προβάλλουν το ένα το άλλο αν και όπως ανέφερε ο Ν.Χατζηνικολάου η εφημερίδα του θα έχει και δικό της αυτόνομο site.

Comments are closed.