Επιστολή του Ρομέρο στον Παναγόπουλο

Επιστολή έστειλε ο Μανόλο Ρομέρο στον Χρήστο Παναγόπουλο για την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκείνος καλά την έστειλε στις 17 Σεπτεμβρίου 2008, σε μας γιατί έφτασε ένα μήνα μετά;
Πάμε να τη διαβάσουμε όμως:
«17 Σεπτεμβρίου 2008

Αγαπητέ κύριε Παναγόπουλε,

Έχουμε φτάσει στο τέλος ενός αξέχαστου Ολυμπιακού καλοκαιριού.
Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου, ήταν εξαιρετικά επιτυχείς, όχι μόνο από αθλητικής και οργανωτικής πλευράς, αλλά και όσον αφορά την τηλεοπτική τους μετάδοση.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου ήταν οι πρώτοι στους οποίους υπήρξε πλήρης κάλυψη με εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) και ψηφιακό ήχο (Digital Surround Sound), προσφέροντας την ευκαιρία σε δισεκατομμύρια τηλεθεατές να απολαύσουν τις επιδόσεις των καλύτερων αθλητών του κόσμου στις ολοκαίνουριες ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Πεκίνου και να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη ειρηνική γιορτή όλων των λαών του κόσμου.

Καθημερινά εξακολουθούν να φτάνουν μετρήσεις τηλεθέασης που αποδεικνύουν ότι έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς και εκθέσεις από τους Ραδιοτηλεοπτικούς Οργανισμούς για την ποιότητα της τηλεοπτικής κάλυψης.

Η ομάδα παραγωγής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης- ΕΡΤ Α.Ε έχει συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό σε αυτή την επιτυχία. Επιτρέψτε μου εκ μέρους του OBS και του BOB, να σας ευχαριστήσω για τον επαγγελματισμό σας, τη δημιουργικότητά σας, τις επιτεύξεις των συναδέλφων σας και την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε στα χρόνια της προετοιμασίας, αλλά και καθ’ όλη την περίοδο των αγώνων.

Προσβλέπουμε σε μία μελλοντική συνεργασία για τους κοινούς Ολυμπιακούς μας στόχους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Manolo Romero
Chief Executive Officer
Beijing Olympic Broadcasting Co, Ltd»

Κουβέντα για το πλανάκι με τον τέως….
(Με δεξί κλικ+αποθήκευση η επιστολή, δική σας)

Comments are closed.