Νέα γκάζια

Για μια ακόμη μέρα ο Ν.Χατζηνικολάου εμφανίστηκε γκαζωμένος. Συνέχισε τις επιθέσεις εναντίον της πλευράς Μπόμπολα-Αναστασιάδη υποστηρίζοντας ότι οι επιθέσεις εναντίον του οφείλονται στο ότι ετοιμάζεται να βγάλει εφημερίδα. Επανέλαβε ότι έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του Πρώτου Θέματος και ότι κάθε δημοσιεύμα εναντίον του γεμίζει τον φάκελο που θα καταθέσουν οι δικηγόροι του.
Όσον αφορά τα πολιτικά συνέχισε την στήριξη στον Θ.Ρουσόπουλο σημειώνοντας πάντοτε ότι αν διαπιστώσει εμπλοκή του κυβερνητικού εκπροσώπου σε κάποιο σκάνδαλο αυτός θα είναι ο πιο σκληρός διώκτης και κριτής του…
Το καλύτερο το άφησε για το τέλος αφού άφησε τα υπονοούμενα της περασμένης εβδομάδας για “άλλο στέλεχος του Μαξίμου και όχι τον Ρουσόπουλο που έκανε τηλεφωνηματάκια δεξιά και αριστερά για την υπόθεση Βατοπαιδίου” και κατανόμασε τον Γ.Αγγέλου ως τον άνθρωπο κλειδί στην υπόθεση ενώ δεν άφησε απ’ έξω και τον Κ.Καραμανλή που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο γνώριζε και αυτός την όλη ιστορία. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι είναι ο μόνος που εδώ και 2-3 χρόνια υποστηρίζει ότι ο Γ.Παπανδρέου θα γίνει ένοικος του Μαξίμου.

Comments are closed.