Πρωινά γκάζια

Για τα της εφημερίδας τα είπαμε πριν αλλά έχουμε και δεύτερο σχόλιο για τον Ν.Χατζηνικολάου που βγήκε πρωί πρωί γκαζωμένος. Επιτέθηκε σφοδρά στους αντάρτες της ΝΔ επικεντρώνοντας τα πυρά του στον Β.Πολύδωρα σε πρώτο επίπεδο αλλά και τον Σ.Τσιτουρίδη που τα τελευταία 24ωρα έκαναν δυναμικές παρεμβάσεις.
Άσκησε σκληρή κριτική εναντίον τους και για το προσωπικό και για το πολιτικό τους παρελθόν και βίο ενώ χρωμάτισε και με χιούμρο τα σχόλια του κάνοντας λόγο για styling, κομμωτήρια και άλλα τινά…
Επίσης άσκησε έντονη κριτική στον Γ.Αλογοσκούφη όχι τόσο για τα νέα μέτρα αλλά για τον τρόπο που γίνεται η όλη ιστορία με διαρροές, με μέτρα που ανακοινώνονται και μετά αποσύρονται και γενικά για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες με τα νέα φορολογικά μέτρα.
Για ακόμη μια φορά στήριξε σθεναρά τον Θ.Ρουσόπουλο επισημαίνοντας παράλληλα ότι σε περίπτωση που δημοσιοποιηθούν στοιχεία που να δείχνουν ευθεία εμπλοκή του με κάποιο σκάνδαλο και γενικά με κάτι “περίεργο” αυτός θα είναι ο πρώτος που θα τον “πυροβολήσει” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σημείωσε επίσης την συμπάθεια του προς τον Α.Σαμαρά αναφέροντας ότι ναι μεν έκανε σημαντικά λάθη στο παρελθόν τα οποία όμως πλήρωσε και τώρα θα πρέπει να επιστρέψει σε κυβερνητικό σχήμα και ότι είναι πολύ καλύτερος από πολλούς Υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης.

Comments are closed.