Πώς στήθηκε η ομάδα του Αρναούτογλου

Αρχές καλοκαιριού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι υπεύθυνοι για την εκπομπή του είχαν συμφωνήσει ότι απο Σεπτέμβρη θα συνέχιζαν με την ίδια ομάδα με κάποιες μικρο-αλλαγές.
Στον Ν. Μουτσινά το κανάλι είχε επαναλάβει πως τον θέλει, ενώ και ο Γρηγόρης που είχε βγει ένα βράδυ μαζί του είπε, «Είναι καθαρά δική σου απόφαση, εγώ θέλω να συνεχίσουμε». Τελικά ο Ν. Μουτσινάς έκλεισε με τον ANT1, όταν στην πραγματικότητα το MEGA του απέκλεισε το ενδεχόμενο να του δώσει βραδινό σόου, όπως είχε ζητήσει εκείνος.
Ως προς τους υπόλοιπους του «Όμορφου κόσμου»: Μετά την εξέλιξη με Μουτσινά, ο Γρηγόρης προτείνει στο σταθμό πλήρη ανανέωση της ομάδας. Το κανάλι συμφωνεί και ετοιμάζει αμέσως τη διαδικασία επιλογής νέων προσώπων.
Η Σοφία Μουτίδου ήταν η πρώτη που έκλεισε. Ο δεύτερος που έκλεισε ήταν ο Γιώργος Λιανός, αλλά πριν πέσουν οι υπογραφές τον φρέναρε ο ANT1 (για τους γνωστούς λόγους). Στο μεταξύ απο το κάστινγκ ξεχώρισε η Νάντια Μπουλέ και η Εύα Τσουρέκα, ενώ ο μπασκετμπολίστας Νίκος Μανώλας έδειξε να είναι εκείνος που «δένει» καλύτερα με τις κοπέλες. Επιπλέον, λίγο πριν οριστικοποιηθεί το σχήμα, προκύπτει μια νέα έκπληξη που ακούει στο όνομα Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία συζητούσε σοβαρά το ενδεχόμενο να ενταχθεί κι αυτή στην ομάδα του «Όμορφου κόσμου». Τελικά όμως επέλεξε την κωμική σειρά του Mega «Ποιος μας πιάνει». Αυτές τις ημέρες γίνονται καθημερινές πρόβες στο νέο πλατώ και οι φήμες λένε ότι την παράσταση θα κλέψει ο κουβανός γυμναστής – μασέρ που θα εμφανίζεται στην εκπομπή (άρτι αφιχθείς απο Μύκονο)!

Comments are closed.