Η τηλεόραση δεν πάει πουθενά… Εσείς;

Τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε πολλά e-mail με παράπονα σχετικά με τα νούμερα που δημοσιεύουμε. Καταρχήν, φαίνεται ότι είναι μια εθιστική στήλη. Χαιρόμαστε για αυτό γιατί (μεταξύ μας) είμαστε κι εμείς νουμεράκιες και δεν εκνευριζόμαστε όταν μας το λένε!
Κατά δεύτερον, θέλουμε να σας εξηγήσουμε γιατί βλέπετε μόνο δελτία, πρωινά και μέσους όρους. Το πρώτο που μας έρχεται στο μαγιό… συγγνώμη στο μυαλό είναι ότι θέλουμε κι εμείς να ξεκουραστούμε λίγο, για να φορτσάρουμε από τον Σεπτέμβριο.
Το δεύτερο και σημαντικότερο: η AGB μετράει με μηχανάκια τοποθετημένα στο σπίτι, όχι στα εξοχικά, στα πλοία, στα καράβια, στα ξενοδοχεία σας. Οπότε, τα νούμερα του Αυγούστου δεν έχουν και μεγάλο βάρος.
Επίσης, το να ξέρετε ότι το “Melrose Place” έχει “Μερίδιο” 17% και η “10η εντολή” 27% δεν έχει καμία αξία. Διότι το 17% μπορεί να σημαίνει 90.000 τηλεθεατές και το 27% 10.000! Για τέτοιες αποκλίσεις και νουμερικές διαστροφές μιλάμε τους καλοκαιρινούς μήνες! Ετσι επιλέγουμε τις απολύτως απαραίτητες τυπολογίες προγραμμάτων που βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης και σας ευχόμαστε πολλά πλατσουρίσματα!

Comments are closed.