Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του καλοκαιριού

… της χρονιάς και της τετραετίας όλης παίζει στις τηλεοράσεις μας. Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Πεκίνου, φτάνουν σε όλο τον κόσμο. Αγώνας δρόμου γίνεται για τις καλύτερες μεταδόσεις, τα περισσότερα αποκλειστικά, κλεφτές δηλώσεις των μεγαλύτερων αστεριών του πλανήτη. Και η ΕΡΤ κατάφερε για άλλη μια χρονιά να κλέψει τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, να κάνει πλάτσικο στις εντυπώσεις μας από τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή. Δεν είμαι αθλητικός συντάκτης. Λεπτομέρειες για τις ανακρίβειες που μεταδίδονται καθημερινά από το κρατικό μας κανάλι, διαβάζετε καθημερινά στις αθλητικές εφημερίδες, βλέπω και στα υπόλοιπα blogs σημειώσεις τηλεθεατών…Κρίμα…
Ωστόσο, να σημειώσω κι εγώ δυο πραγματάκια: Παρακολουθούσα μια εκπομπή προχθές όπου ένα κορίτσι από την γυναικεία ομάδα πόλο, σχεδόν οργισμένο για κάποιες δηλώσεις τους που μεταφέρθηκαν διαστρεβλωμένες. Πόσο μπορείς να διαστρεβλώσεις δηλώσεις αθλητών; Κι όμως! Ο Βασίλης Σκουντής λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παραδέχτηκε ότι εκείνος έφταιγε για το… λάθος. Δήλωσαν λέει οι αθλήτριες: «Δεν μας άξιζε να είμαστε εδώ!». Ποιος αθλητής που έχει κοπιάσει και στερηθεί πολλά τόσα χρόνια, θα έκανε τέτοια δήλωση; Γύρνα το πίσω το κασετοφωνάκι και τσέκαρέ το! Εξω φρενών η εθνική μας ομάδα με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα@!!
Να μην ξεχάσω: χρόνια είχα να δω και να ακούσω τόσο μα τόσο βαρετές συνεντεύξεις από τη μεικτή ζώνη! Εχεις δίπλα σου Βαγγέλη Χατζηγεωργίου τα μεγαλύτερα ονόματα, τις καλύτερες επιδόσεις, τους θρύλους των αγαπημένων μας αθλημάτων και εσύ… δυο ερωτήσεις κοινότοπες και έξω από την πόρτα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, μεταφράζεις μόνο τα μισά από τα όσα είπες με τον αθλητή! BORING!!! Και όσο σκέφτομαι πόσα παθιασμένα παιδιά με το αγαπημένο τους άθλημα, με γνώσεις και κυρίως ΜΕΡΑΚΙ έμειναν εκτός αποστολής για να πάνε Πεκίνο οι συνήθεις ύποπτοι… Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο δημοψήφισμα του Mediablog για τον «δημοφιλέστερο» σχολιαστή της ΕΡΤ. Βάλτε τα δυνατά σας!
Θ. Σταμπ.

Comments are closed.