0 από 0=μηδέν

Η κάλυψη της σύλληψης του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο τραυματισμός μέχρι θανάτου του νεαρού τουρίστα, ο αποκεφαλισμός της γυναίκας στη Σαντορίνη και η κάλυψή τους από τα κανάλια απέσπασε την ποινή… ταρατατζουμ… ταραράμ… της μη κυρωτικής σύστασης από το ΕΣΡ.
Επίσης, καταμέτρησε τον χρόνο που αφιέρωσαν τα κανάλια στα κόμματα και τους εκπροσώπους τους και κατέληξε για άλλη μια φορά ότι το Star σημείωσε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά στις δραστηριότητες του ΚΚΕ και του ΣΥΝ (4,19% και 4,30% αντίστοιχα), θα το καλέσουν για εξηγήσεις, ο Σταμάτης Μαλέλης θα παραθέσει τα δικά του ποσοστά και όλα καλά.
Πρωταθλητής στην κάλυψη του θέματος της Siemens αναδείχτηκε το δελτίο του Star το οποίο αφιέρωσε το 63,07% του χρόνου του κεντρικού του δελτίου στο μέγα πολιτικό ζήτημα. Ακολούθησαν o Ant1 (56,21%), το Mega (53,8%), o Αlpha (51,76%), η Νετ (47,59%) και το Alter (24,81%).
63,07% το δελτίο του Star; Κοιτάμε τα νούμερα… τα ξανακοιτάμε… Μπααααα!
Τέλος για άλλη μια φορά, το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ στον «Κίτρινο Τύπο» (Αlter) για χρήση κρυφής κάμερας σε επίσκεψη συνεργατών της εκπομπής στον ΕΟΦ.

Comments are closed.