Ρουβάς στην Eurovision;

Εντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες η οποία αναφέρει ότι η ΕΡΤ έχει αποφασίσει να ζητήσει από τον Σάκη Ρουβά να μας εκπροσωπήσει στην επόμενη Eurovision. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέονται έχει ήδη γίνει και η σχετική επαφή και μάλιστα ο δημοφιλής καλλιτέχνης φέρεται καταρχήν θετικός. Ανεξάρτητα πάντως από την απόφαση του Σ.Ρουβά όπως όλα δείχνουν η ΕΡΤ “πριν πεινάσει μαγειρεύει” και έτσι δεν θα υπάρξουν πολύμηνες διεργασίες και διαγωνισμοί για την εκπροσώπηση μας στην επερχόμενη Eurovision αλλά απευθείας ανάθεση και μάλιστα από πολύ νωρίς.
Φυσικά αν τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης θα είναι τα πρωινά ψυχαγωγικά και τα μεσημεριανά και βέβαια το δελτίο ειδήσεων του Star που γέμιζουν με ατέλειωτο τηλεοπτικό χρόνο το πρόγραμμα τους από τις εξελίξεις στην ανάθεση του τραγουδιού, τα παρασκήνια, τις ίντριγκες, τις δηλώσεις και αντιδηλώσεις και γενικά όλο το σκηνικό που στήνεται όταν υπάρχουν 2-3 υποψηφιότητες και σχετικός διαγωνισμός όπως συνέβη φέτος.
Βέβαια ο Σ.Ρουβάς έχει δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του X-Factor, talent show που θα προβάλει φέτος ο σταθμός. Προφανώς αν τελικά ο Σ.Ρουβάς αποδεχτεί και τις δύο προτάσεις το πρόγραμμα, και η προβολή του show θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να είναι ελεύθερος ο τραγουδιστής να ξεκινήσει την προετοιμασία και την προώθηση του τραγουδιού του για την Eurovision κατά τον Απρίλιο.

Comments are closed.