“Η πρώτη συνέντευξη της Ελλης Στάη Γουλανδρή”

Συνέντευξη έδωσε η Ελλη Στάη στο ET Weekly και την Αναστασία Παρετζόγλου με τίτλο «Αισθάνομαι ασφυξία» δηλώνοντας ότι θα επιθυμούσε να ηγηθεί κινήματος πολιτών που θα κατέβαινε στους δρόμους. Πάμε να δούμε μερικές δηλώσεις της:

«Στα επαγγελματικά, το θέμα της διάρκειας με έχει απασχολήσει πολύ και πιστεύω ότι στη διάρκεια πρέπει να βάζουμε εμείς οι ίδιοι μια τελεία. Εχει μπει στη σκέψη μου εδώ και δυο χρόνια να βάλω η ίδια την τελεία».

«Αισθάνομαι ασφυξία αυτή την περίοδο. Εχω την αίσθηση ότι ζούμε σε ένα γενικό αλισβερίσι των πάντων με τα πάντα. Υπάρχει ένα φρικτό ζελέ, το οποίο μυρίζει άσχημα και στο οποίο είναι όλοι μέσα. πολιτική, δημοσιογραφία, πάσης φύσεως συμφέροντα. Εχουμε μπει αναγκαστικά όλοι μέσα».

«Εχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει χώρος πια για ανθρώπους σαν και εμένα».

«Θα έβγαινα (στην πολιτική) μόνο με κίνημα πολιτών. Είμαι διατεθειμένη να βγούμε στους δρόμους». Τρέμε Νικήτα Κακλαμάνη!

Για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha… ουδέν σχόλιον. Σε ολόκληρη τη συνέντευξη η δημοσιογράφος δεν δέχτηκε ούτε μια ερώτηση για το δελτίο, τα νούμερα, τη σεζόν που πέρασε. Πού οφείλεται αυτό άραγε;

Comments are closed.