Real πλάτη

To βαρύ πυροβολικό του Real (Τράγκας-Χατζηνικολάου) στήριξαν σημαντικά τον Κ.Μητσοτάκη στην υπόθεση του τιμολογίων της Siemens. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει θέμα αφού όπως είπαν τόσο το σχετικά μικρό ποσό αλλά και το γεγονός ότι κόπηκε τιμολόγιο δεν δικαιολογεί “περίεργες” σκέψεις. Ο Ν.Χατζηνικολάου είπε ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα ούτε καν ηθικό ή πολιτικό και άφησε για τον φόβο των Ιουδαίων ένα μικρό παράθυρο αναφέροντας ότι θα αναθεωρήσει την άποψη του και θα κάνει άρση της εμπιστοσύνης που διατύπωσε προς το πρόσωπο του βουλευτή αν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ ή άλλης υπηρεσίας αποδείξει ότι το τιμολόγιο ήταν εικονικό και δεν είχε περαστεί κανονικά στα βιβλία της εταιρίας. Ίσως αργότερα που συνομίλησε στον αέρα με τον Τ.Τέλογλου που έβγαλε το θέμα και υποστήριξε ότι τα τιμολόγια δεν δείχνουν και πολύ “κανονικά” να το σκέφτηκε καλύτερα το πράγμα. Μετά την συνομιλία αν και είπε ότι έχει πλέον ορισμένα ερωτηματικά επέμεινε ότι δεν είναι θέμα η συγκεκριμένη συναλλαγή του βουλευτή αλλά τα πολλά εκατομμύρια που φαίνεται ότι διοχετεύονταν από την εταιρία σε πολιτικούς.
Εμείς το μόνο που έχουμε να επισημάνουμε για το όλο θέμα προς το παρόν είναι ότικανείς δεν λέει (ούτε ο ίδιος ο βουλευτής) με ακρίβεια το είδος και την ποσότητα του εξοπλισμού. Ούτε στα τιμολόγια που παρουσίασε ο Σκάι φαίνεται τι αγόρασε ο Κ.Μητσοτάκης.
Με τα λίγα που γνωρίζουμε με 137 χιλιάδες ευρώ που ήταν η οφειλή του βουλευτή ακόμη και αν υποθέσουμε ότι πήρε ότι ακριβότερο κυκλοφορεί σε υπολογιστές, οθόνες και εκτυπωτές θα πρέπει να υπάρχει το πιο ακριβό τηλεφωνικό κέντρο και τουλάχιστον 25-30 υπολογιστές (PC και laptop) που θα είναι εξοπλισμένοι με ότι πιο προηγμένο κυκλοφορεί στην αγορά (συμπεριλαμβανομένων πανάκριβων οθονών).
Τα κανάλια που κάνουν link από το γραφείο του βουλευτή αυτές τις μέρες ας ανοίξουν το πλάνο για να δούμε τι υπάρχει σε αυτό ή τέλος πάντων ας μας ενημερώσει κάποιος για το είδος του εξοπλισμού για να μην δημιουργούνται ερωτηματικά. Το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Alter θα εμφανιστεί ο βουλευτής οπότε ας τον ρωτήσει ο Ν.Χατζηνικολάου τι ακριβώς αγόρασε. Επίσης οι ακροατές του σταθμού έστειλαν μυνήματα με πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις όπως για παράδειγμα, για το δελτίο αποστολής του εξοπλισμού. Αναμένουμε να δούμε αν θα ερωτηθεί για όλα αυτά ο βουλευτής το βράδυ στο δελτίο.

Comments are closed.