Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού

UNESCO Πειραιώς και Νήσων

H UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει την Κυριακή τη Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού, για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 10:00 το πρωί για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο του ‘’Money Show’’ στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, στην αίθουσα Τερψιχόρη Α του Hilton.

Εμπνευστές και οργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου κ. Αντώνης Γλύκας . Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν μεγάλα ονόματα που σχετίζονται με τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό και έχουν διαπρέψει έκαστος στον τομέα του.

Η αίθουσα θα είναι κατάμεστη από τους κορυφαίους και Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Παραολυμπιονίκες, Ποδοσφαιριστές, Αθλητικούς Συντάκτες, Δημοσιογράφους, Ομάδες, Ομοσπονδίες, Σώματα Ασφαλείας και Συλλόγους θα παρελάσουν ώστε να επιβραβευτεί η επιτυχία, μα πάνω απ’ όλα η προσπάθεια.

Από αθλητές, πρώην και νυν θα βραβευτούν οι Ειρήνη Αϊνδιλή, Δημοσθένης Ταμπάκος, Φανή Χαλκιά, Κώστα Φιλιππίδης Εύη Μωραϊτίδου, Χρίστος Δρακόπουλος, Γιάννης Γκαϊτατζής, Ανδρέας Μπονόβας, Πέτρος Ξανθόπουλος. Ανδρέας Τζανετουλάκος, Σωτήρης Γεωργουδάκης, Γιώργος Γονιός, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Νίκος Τζουνάος, Τάσος Κωνσταντίνου, Νίκος Σεβαστόπουλος, Μανώλης Κώττης, Πέτρος Μπόντζος, Τάκης Παντελής, Στάθης Σταθόπουλος, Γιώργος και Σταύρος Κωνσταντινίδης, Αρης Λυκούδης καθώς και οι μεγάλοι μπασκετμπολίστες του παρελθόντος Βασίλης Γκούμας, Απόστολος Κόντος, Αργύρης Καμπούρης, Κίμων Κοκορόγιαννης, Σταύρος Ελληνιάδης.

Από δημοσιογράφους θα βραβευτούν οι Γιώργος Παπαδάκης, Μπάγια Αντωνοπούλου καθώς και οι αθλητικοί συντάκτες Μάνος Σταραμόπουλος, Αντώνης Πυλιαρός, Βασίλης Μπακόπουλος, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Κατερίνα Αναστασοπούλου, Μιχάλης Μορφονιός, Γιώργος Χελάκης, Μπάμπης Παπάζογλου, Γιάννης Καρατζαφέρης, Γιώργος Λιγγρής, Γιώργος Μυρισκλάβος, Λευτέρης Σαρελάκος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Στέφανος Λεμονίδης, Γιώργος Αργυρόγλου, Γιαννίκος Δούσκας, Δημήτρης Τομαράς και Γιώργος Στασινόπουλος.

Βραβεύσεις θα λάβουν επίσης η Εθνική Ομάδα Αστέγων, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η ομάδα χάντμπολ ΙΕΚ Ξυνή και του 1995 που πήρε το Κύπελλο και η σημερινή, το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Μαρίνα Τσάλη, η Κιβωτός του Κόσμου δια μέσω του Πατήρ Αντώνιου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού δήμου Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά, ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά Απόστολος Γιαννούλης, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιώς, η Πανελλήνια Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας και η ΑΔΕΔΥ.

Comments are closed.