Καμία σχέση με τη γυναικοπαρέα του Sex and the city

Σία - Εύα - Λυμπεράκη - Βίδου

Φυτώριο νέων ταλέντων ο ΣΚΑΙ

Αναμφισβήτητα ο ΣΚΑΙ είναι φυτώριο νέων τηλεοπτικών προσώπων. Από τη σύστασή του η διοίκηση του καναλιού, έχει αποδείξει ότι δίνει απλόχερα ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους μπροστά από τις κάμερες… Μάλιστα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η επιλογή δικαιώνεται.

Αναμφισβήτητα λοιπόν το κανάλι του Φαλήρου – σήμερα, μπορεί να καυχιέται ότι διαθέτει το πιο φρέσκο και δυναμικό staff δημοσιογράφων – παρουσιαστών, σε σχέση με τον ανταγωνισμό… Επιπλέον η ποιότητα των νέων αυτών προσώπων – επίσης αναμφισβήτητα, κρίνεται εξαιρετικά υψηλή.

Όλο αυτό όμως, έχει και ένα τίμημα, δηλαδή να δημιουργήσει – κατά το κοινώς λεγόμενο, «ψώνια» και «καβαλημένα καλάμια», με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε έναν εργασιακό χώρο όπως είναι η τηλεόραση που φουσκώνει το «εγώ».

Από έναν πρόχειρο απολογισμό για το 2015, οι δύο νέες γυναικείες παρουσίες μπροστά από τις κάμερες (όχι όμως και στη δημοσιογραφία, δεδομένου ότι έχουν μια πορεία) που πήραν θετικά σχόλια ήταν η Νίκη Λυμπεράκη και η Χριστίνα Βίδου. Και οι δύο σήκωσαν ένα σημαντικό βάρος παρουσιάζοντας έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές από την εποχή του δημοψηφίσματος και μετά… Ενώ εσχάτως με τη μετακίνηση της Εύας Αντωνοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων… Άρχισαν να μοιράζονται, μαζί με τον Μάρκο Δειμέζη τα δελτία του Σαββατοκύριακου.

Έτσι λοιπόν έχει δημιουργηθεί μια ομάδα ανθρώπων με δυνατότητες παρουσίασης που μπορεί φαινομενικά να μην διαφέρουν από τον υπόλοιπο δημοσιογραφικό πληθυσμό του καναλιού… Ωστόσο την ξεχωρίζει, από τη στιγμή που καταχωρείται ως ομάδα παρουσιαστών δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.

Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να γεννήσει «σπρωξίματα» και «ίντριγκες».

Για παράδειγμα φημολογείται (και σε καμιά περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται), από τους «διαδρομιστές» του ΣΚΑΙ ότι η Σία Κοσιώνη και η Εύα Αντωνοπούλου, δεν τρέφουν και τα καλύτερα αισθήματα η μία για την άλλη! Αντίστοιχα όμως ακούγεται ότι συμβαίνει το ίδιο και για τις δύο νέες του «κλαμπ» Λυμπεράκη, Βίδου! Και φυσικά οι «διαδρομιστές» που δεν έχουν καλό λόγο για κανέναν, επιμένουν ότι μόνο αριθμητικά η τετράδα, Σία, Εύα, Νίκη, Χριστίνα, θυμίζει την αχώριστη γυναικοπαρέα του «Sex and the city»!

Comments are closed.