To πήρε το ποτάμι;

Δεν εκδηλώθηκε τελικά επίθεση του ΔΟΛ στην Γ.Αγγελοπούλου. Όπως σας είχαμε ενημερώσει στην Μιχαλακοπούλου επικρατούσε εκνευρισμός τα τελευταία 24ωρα για την Γ.Αγγελοπούλου και είχε ετοιμαστεί άκρως επιθετικό κομμάτι εναντίον της στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ. Μπορεί ο εκνευρισμός να δημιουργήθηκε εξαιτίας της φημολογίας που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες για επιθυμία-απόφαση της Γ.Αγγελοπούλου να βάλει το όνομα της στο μετοχολόγιο του ΔΟΛ χωρίς μάλιστα να έχουν υπάρξει οι σχετικές συνεννοήσεις και συζητήσεις με τους αρμοδίους…
Όπως φαίνεται επκράτησαν ψυχραιμότερες σκέψεις ή ίσως επειδή η πληροφορία διέρρευσε στα δημοσιογραφικά γραφεία να έφτασε φυσικά και στα αυτιά της Γ.Αγγελοπούλου η οποία αντέδρασε και έτσι το κομμάτι δεν μπήκε.
Υπάρχει βέβαια και ένα ακόμη (πολύ πιθανό) ενδεχόμενο. Η απόφαση για την δημιουργία και συγγραφή του άρθρου να ελήφθη εν αγνοία της διοίκησης από στέλεχος του ΔΟΛ που “θίχτηκε” σε επαγγελματικό επίπεδο από τον Ε.Τ. αυτό το Σαββατοκύριακο και όταν φυσικά η διοίκηση είδε το κείμενο να μην συμφώνησε στην δημοσίευση του.
Από την άλλη πλευρά βέβαια θα αναρωτηθεί κάποιος πως είναι δυνατόν να προσπάθησε κάποιο στέλεχος να περάσει προσωπική γραμμή και πολιτική στο ΒΗΜΑ και να ανοίξει τέτοιο μέτωπο χωρίς να έχει γνώση η διοίκηση. Πίστευε ότι θα μπορούσε να περάσει ένα τέτοιο άρθρο στην εφημερίδα χωρίς έγκριση; Ίσως.
Πάντως με ή χωρίς άρθρο η Γ.Αγγελοπούλου πρέπει λογικά πήρε το μήνυμα ότι στον 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου τα αισθήματα ορισμένων για το πρόσωπο της δεν είναι και τόσο φιλικά. Περιμένουμε τώρα να δούμε αν και τι είδους απάντηση θα υπάρξει από το Μαρούσι έστω και σε επίπεδο παραπολιτικού ή παραmediakou σχόλιου…
..

Comments are closed.