Ενημέρωση με πλούσια ψυχαγωγία

Παπαχελάς - Κοσιώνη - Τσίμας

Παρουσίαση προγράμματος ΣΚΑΙ για τη σεζόν 2015-16

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2015-16 συνεχίζει δυναμικά την ενημέρωση ενισχύοντάς τη, με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Οι βραβευμένες ξένες σειρές και τα σπουδαία ντοκιμαντέρ συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα του σταθμού. Από τη φετινή σεζόν προστέθηκαν για πρώτη φορά ελληνικές ταινίες αλλά και ξένες ταινίες σε πρώτη προβολή για την ελληνική τηλεόραση. Και ο ΣΚΑΪ συνεχίζει: εξασφάλισε και θα προβάλλει το «Χ-FACTOR» το μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό.

Τη νέα χρονιά (2016) έρχεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μία νέα μεγάλη παραγωγή ντοκιμαντέρ-με τη χρηματοδότηση και επιστημονική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση- και αφορά στην: «Ιστορία της διατροφής στην Ελλάδα: από την Προϊστορία μέχρι και σήμερα».

Ακόμη, ο ΣΚΑΪ εμπλουτίζει το πολύωρο καθημερινό «ζωντανό» ενημερωτικό του πρόγραμμα με τη νέα εβδομαδιαία εκπομπή που θα παρουσιάζουν ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και η Σία Κοσιώνη. Παράλληλα έχουν προστεθεί δύο νέες ψυχαγωγικές εκπομπές : η σατιρική εκπομπή «Οτιναναι» με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου και η «Προβοκάτσια ΤιΒι» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει καθημερινά.

Και έπεται συνέχεια. Σύντομα θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ!» με τον Διονύση Ατζαράκη, όπου η παρουσίαση του είναι βασισμένη στις αρχές του stand-up comedy και θα προβάλλει όλα τα κινηματογραφικά νέα- κι όχι μόνο-.

Comments are closed.