Δεν χρειάζεται φως…αλλά πρόστιμο

Για άλλη μια φορά το ΕΣΡ σήμερα έκανε επίδειξη των επιπέδου Matrix αντανακλαστικών του για τις δηλώσεις της Ιωάννας Μάνδρου στο κεντρικό δελτίο του Alpha στα τέλη Γενάρη σχετικά με την εμπλοκή και δεύτερου δημοσιογράφου του Mega στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Συγκεκριμένα, έβγαλε απόφαση για κάτι που ούτε η δικαιοσύνη δεν έχει γνωμοδοτήσει ακόμη και αποφάσισε : «Πρόστιμο 15.000 ευρώ, κατά πλειοψηφία, επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Αλφα, για ανακριβή πληροφόρηση του κοινού κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Μειοψήφισαν ο πρόεδρος Ιωάννης Λασκαρίδης και ο αντιπρόεδρος Νέστορας
Κουράκης, που πρότειναν να μπει το θέμα στο αρχείο, καθώς και η Ιρις Αυδή, που
πρότεινε να δοθεί σύσταση στο κανάλι». Εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε θέση αλλά μην ξεχνάμε και την χθεσινή επιστολή του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη (θα τη βρείτε λίγο πιο κάτω) στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου Γιώργο Σανιδά σχετικά με τα όρια δικαιοδοσίας του ΕΣΡ.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση γνωστοποιήθηκε από τον πρόεδρο του ΕΣΡ η μεταβίβαση 15.467 μετοχών του ραδιοφωνικού σταθμού “Angel Radio”, ιδιοκτησίας Αγγελικής Νικολάου Κακαουνάκη, προς την εταιρεία ALHERMA, ιδιοκτησίας Ευάγγελου Μαρκουλάκη, έναντι του ποσού των 104.963 ευρώ.

Comments are closed.