«Χωρίς Μέτρο»: Άλλη μία ταινία που θριάμβευσε στα Όσκαρ από τα κανάλια Novacinema!

«Χωρίς Μέτρο»: Άλλη μία ταινία που θριάμβευσε στα Όσκαρ από τα κανάλια Novacinema!

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD

Η ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ που θριάμβευσε στα Όσκαρ με 5 υποψηφιότητες (ανάμεσα τους Καλύτερης Ταινίας και Σεναρίου) και τρία βραβεία (Μοντάζ, Ηχητικού Μιξάζ και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Τζέι Κέι Σίμονς) έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Αποσπώντας δύο εξαιρετικές ερμηνείες από τον ανερχόμενο Μάιλς Τέλερ και τον μοναδικό Τζέι Κέι Σίμονς, ο ταλαντούχος Ντάμιεν Σαζέλ («Guy and Madeline on a Park Bench») δημιουργεί ένα μουσικό δράμα με ένταση, δυνατά συναισθήματα και υπέροχες μουσικές. Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός φιλόδοξου νεαρού ντράμερ της τζαζ που σπουδάζει σε ένα από τα καλύτερα μουσικά σχολεία της Αμερικής. Καθηγητής του είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και τελειομανείς μαέστρους της τζαζ και η μέθοδος διδασκαλίας του είναι κάθε άλλο παρά συμβατική.

Το «Χωρίς Μέτρο» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεδομένου ότι ξεκίνησε ως μία ταινία με αρχικό προϋπολογισμό μόλις 3,3 εκατ. δολάρια και έφθασε τελικά σε εισπράξεις τα 33 εκατ. δολάρια. Παράλληλα, απέσπασε βραβεία και διακρίσεις σε κάθε φεστιβάλ που προβλήθηκε: Όσκαρ, Sundance, Χρυσές Σφαίρες, BAFTA, Screen Actors Guild Awards, κ.α., φθάνοντας συνολικά τον αριθμό των 90 βραβείων και των 101 υποψηφιοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την ταινία σε Α τηλεοπτική προβολή από τα κανάλια Novacinema, και στη συνέχεια όποτε και όπου επιθυμούν, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μέσω της υπηρεσίας Nova GO και της υπηρεσίας Nova Οn Demand.

Comments are closed.