Real επιθέσεις

Όπως και την προηγούμενη Παρασκευή έτσι και σήμερα o Ν.Χατζηνικολάου στον Real FM αφιέρωσε ολόκληρη την εκπομπή του στην υπόθεση ΟΤΕ και στον επιχειρηματία Α.Βγενόπουλο. Λιγότερο επιθετικός απέναντι στον επιχειρηματία από την προηγούμενη εβδομάδα και αλλάζοντας στόχευση αυτή την φορά ο Ν.Χατζηνικολάου έριξε τα βέλη του προς την κυβέρνηση για την ακατανόητη όπως υποστηρίζει στάση της στο θέμα του ΟΤΕ και στα όσα έγιναν με τις μετοχές που άλλαξαν μέσα σε λίγους μήνες χέρια ώστε τελικά να ωφεληθεί τα μέγιστα η Marfin και όχι το ελληνικό κράτος όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.
Φυσικά την δεύτερη ώρα της εκπομπής που κάθε Παρασκευή συμμετέχει και ο Α.Λιάτσος (που για προφανείς λόγους τάσσεται αναφανδόν εναντίον του του Α.Βγενόπουλου) η κριτική και τα σχόλια ήταν ακόμη πιο αιχμηρά προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Ν.Χατζηνικολάου ομολογουμένως θέτει καίρια ερωτήματα όσον αφορά την διαδικασία αγοραπωλησίας των μετοχών του ΟΤΕ αλλά καλό θα ήταν για την πλήρη ενημέρωση μας να βγάλει την Δευτέρα στον αέρα κάποιον αρμόδιο κυβερνητικό παράγοντα για να δώσει κάποιες απαντήσεις.
ΥΓ: Για την Κυριακή προανήγγειλε συνέντευξη με τον Γιάννη Πάριο στην οποία θα ακουστούν τα νέα τραγούδια του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Comments are closed.