Ρουκέτες Χατζηνικολάου

Λάβρος κατά του Α.Βγενόπουλου εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ολόκληρη την πρώτη ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής την αφιέρωσε στον επιχειρηματία και τις τελευταίες του ενέργειες τόσο στην προσπάθεια του να εισχωρήσει στον Παναθηναϊκό όσο και με τις μυνήσεις που κατέθεσε εναντίον του Star και του Αλέξη Τσίπρα.
Άσκησε σφοδρή κριτική στο σύνολο των ενεργειών του τους τελευταίους μήνες και απέδωσε τις κινήσεις του Α.Βγενόπουλου σε σχέση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη με την μεγάλη τραπεζική αναμέτρηση που είχε υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές πέρυσι όταν η Marfin προσπάθησε να αποκτήσει με επιθετική εξαγορά την Τράπεζα Πειραιώς κύριος μέτοχος της οποίας είναι η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Επίσης απέδωσε την προσπάθεια εισόδου του Α.Βγενόπουλου στον Παναθηναϊκό όχι στην αγάπη του προς την ομάδα αλλά στην επερχόμενη ανέργεση του νέου γηπέδου και τα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν εκεί.
Επίσης προαναγγέλθηκε για την Κυριακή δίωρη συνέντευξη με τον Πύρρο Δήμα. Προφανώς λόγω των ημερών θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη αλλά με δεδομένο ότι τους δύο άντρες συνδέει πολύχρονη στενή φιλία θα περιμένουμε να δούμε αν ο Ν.Χατζηνικολάου θα πιέσει τον Πύρρο για να πάρει απαντήσεις τόσο γενικά για το θέμα του ντόπιγκ όσο και ειδικότερα για τον χώρο της Άρσης Βαρών, τον Ιακώβου κλπ κλπ ή αν θα είναι μια συνέντευξη όπως όλες οι υπόλοιπες που κάνει τις Κυριακές ο δημοσιογράφος στις οποίες γίνεται αναδρομή στην ζωή του καλεσμένου. Είδωμεν…

Comments are closed.