Sport Crash Test IV

Για τα εξώφυλλα τα είπαμε πριν. Βοήθησε και το εντυπωσιακό 4-0 της ΑΕΚ και έτσι είδαμε επιτέλους εξώφυλλα με φαντασία και όχι ξύλινους τίτλους. Πάμε τώρα στο περιεχόμενο…

* Ο ανταγωνισμός οδήγησε εκτός από φαντασία στα εξώφυλλα και σε δημιουργία έξυπνων θεμάτων και αναλύσεων για το ντέρμπι με ερωτηματολόγια, πίνακες, γραφικά και άλλες ιδέες που μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν τις επόμενες μέρες εντός σημαντικού αγώνα.

* Είναι φανερό η Εξέδρα έχει μακράν το καλύτερο ρεπορτάζ ΑΕΚ από όλες τις εφημερίδες ακόμη και τις οπαδικές της ΑΕΚ. Πολύ καλό ρεπορτάζ ΑΕΚ έχει και το Goal πού έχει στο δυναμικό του αρκετούς έμπειρους νυν και πρώην ρεπόρτερ ΑΕΚ. Η Sportday υστερεί πλέον στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ γεγονός που ήταν αναμενόμενο αφού έφυγε για την Εξέδρα όλο το δυναμικό του ρεπορτάζ της ΑΕΚ συν τον Β.Σαμπράκο που ήταν επί χρόνια ο κορυφαίος ρεπόρτερ ΑΕΚ πριν γίνει αρχισυντάκτης στην Sportday. Η εφημερίδα του ΔΟΛ έχει και πολύ καλό ρεπορτάζ Παναθηναϊκού όπως όμως έχει και η Sportday. Η Εξέδρα υστερεί σε ρεπορτάζ Ολυμπιακού στο οποίο φαίνεται να υπερτερεί στα σημεία και έναντι του Goal η Sportday.
Βέβαια η Sportday ουσιαστικά παίζει σχεδόν μόνης της μπάλα στην ανάλυση και τον σχολιασμό αφού έχει πολύ μεγάλο αριθμό καθιερωμένων σχολιαστών ο καθένας εκ των οποίων έχει και ένα εντελώς δικό του τρόπο γραφής και φιλοσοφίας δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον μωσαικό που αποτελεί άλλωστε και τον λόγο της επιτυχίας (συν φυσικά την στήριξη που υπάρχει από τον Sportfm στον οποίο εργάζονται σχεδόν όλοι οι αρθρογράφοι).
Το Goal έχει συγκεντρώσει και αυτό “επώνυμες” υπογραφές (Καραλής, Σκουντής, Μπραουδάκης, Κατσαρός, Μαρκάκης, Βεργής, Δημάτος, Καίσαρης) και έτσι η Εξέδρα μένει σε αυτό τον σημαντικό τομέα μόνο με τον Αλ.Σπυρόπουλο που φυσικά δεν μπορεί να καλύψει το κενό.

*Είναι ακόμη νωρίς για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη γραμμή απέναντι στους τρεις μεγάλους της Αθήνας από την Εξέδρα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο στοιχείο που να δείχνει ότι μπαλατζάρει υπέρ ή εναντίον κάποιας διοίκησης ή προσώπων μέσα στις ομάδες αλλά όπως είπαμε είναι ακόμη πολύ νωρίς. Θα δείξει…

* Στο κομμάτι των ενθέτων χαμένο το Goal αφού το ενσωματωμένο ένθετο της Εξέδρας “Plus” είναι πάρα πολύ καλό ενώ η Sportday έχει το ανεξάρτητο ένθετο για το Στοίχημα.

*Ούτε και σήμερα έκανε την εμφάνιση του τo site της Εξέδρας

*Επιμένουμε να μην σχολιάζουμε τα νούμερα των πωλήσεων επειδή γνωρίζουμε ότι οι πρώτες μέρες δεν έχουν ουσιαστική αλλά μόνο ψυχολογική και “επικοινωνιακή” σημασία. Οι μεν λένε πουλήσαμε τόσα, οι άλλοι λένε καλά είναι αλλά έπρεπε να είναι περισσότερα, άλλοι λένε ότι είναι λίγα, άλλοι αναζητούν “πρακτορικές” συνομωσίες κλπ κλπ. Εμείς θα κάνουμε ένα σχολιασμό την επόμενη εβδομάδα όταν θα έχει συμπληρωθεί ένα δεκαήμερο και θα μπορύμε να έχουμε μια πιο καλή εικόνα για το που πάει το πράγμα.

Comments are closed.