H ανακοίνωση του Πήγασου

Ανακοινώθηκε στις χρηματιστηριακές Αρχές από τον Πήγασο η αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών του Πρώτου Θέματος

Ακολουθεί μέρος της ανακοίνωσης:

Η “ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (εφεξής ως “Εταιρία”) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι στις 14 Μαρτίου 2008 και ενώπιον του Συμβολαιογράφου Αθηνών Ηλία Καρυοφύλλη του Ευαγγέλου, υπεγράφη:

α) Συμφωνητικό Πώλησης Μετοχών, δυνάμει του οποίου η Εταιρία προέβη στην αγορά από τον κ. Ευθύμιο Τριανταφυλλόπουλο του Κωνσταντίνου, διακοσίων σαράντα (240) ονομαστικών μετοχών της Α.Ε. υπό την επωνυμία “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” (εφεξής ως “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.”), που αντιστοιχούν σε ποσοστό σαράντα τοις εκατό (40%) του συνολικού ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, αντί συνολικού τιμήματος επτά εκατομμυρίων τριακοσίων ογδόντα χιλιάδων (7.380.000,00) Ευρώ και

β) Προσύμφωνο Πώλησης Μετοχών, δυνάμει του οποίου η Εταιρία προσυμφώνησε την αγορά από τον κ. Θεμιστοκλή Αναστασιάδη του Βύρωνος, εκατόν είκοσι (120) ονομαστικών μετοχών της “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.” που αντιστοιχούν σε ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20%) του συνολικού ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, αντί συνολικού τιμήματος τριών εκατομμυρίων εξακοσίων χιλιάδων (3.600.000,00) Ευρώ και από τον κ. Αναστάσιο Καραμήτσο του Ιωάννη, εξήντα (60) ονομαστικών μετοχών της “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.”, που αντιστοιχούν σε ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) του συνολικού ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, αντί συνολικού τιμήματος ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων χιλιάδων (1.800.000,00) Ευρώ, συνεπεία της οποίας και υπό την αίρεση της παροχής εγκρίσεως εκ της αρμοδίας Αρχής κατά Ν. 703/1977, το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της Εταιρίας στην “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.” θα ανέλθει σε εβδομήντα τοις εκατό (70%).

Comments are closed.