Όπως τα λέγαμε

Όπως υπιοψιαζόμασταν και αναφέραμε και χθες η “παραίτηση” του Ντ.Νικολαϊδη ήταν τελικά ένα επικοινωνιακό παιχνίδι παρά εξέλιξη επί της ουσίας. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι (πιθανότατατα) θα αποχωρήσει σε ένα χρόνο κάτι όμως που ήταν συμφωνημένο από την πρώτη μέρα της ανάληψης της προεδρίας από εκείνον.
Όταν ανέλαβε ο Νικολαϊδης είχε συμφωνήσει με τους υπόλοιπους μετόχους να παραμείνει στην προεδρία για πέντε χρόνια και αναλόγως της κατάστασης θα βλέπανε τι θα γίνει στην συνέχεια. Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ τα τέσσερα αυτά χρόνια εκτός από οικονομική τακτοποίηση αγωνιστικά δεν πέτυχε απολύτως τίποτε ενώ δεν προχώρησε κανένα φλέγον θέμα όπως το προπονητικό κένγρο αλλά και το νέο γήπεδο εδώ και καιρό είχαν αρχίσει οι φήμες ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του Νικολαϊδη στην προεδρία και πιθανώς να αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι στο τέλος της φετινής σεζόν.
Βέβαια η “Εξέδρα” και η αποκάλυψη που έκανε (η οποία είναι σίγουρα τεράστια επιτυχία) υποχρέωσε τον Νικολαϊδη να σταθεί απέναντι στις κάμερες και τα μικροφώνα λίγο νωρίτερα από ότι υπολόγιζε. Όμως όπως και ίδιος ανέφερε δεν έχει αλλάξει τίποτε στον σχεδιασμό των ιδιοκτητών της ΑΕΚ και του ίδιου.
Φυσικά δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι ο Νικολαϊδης προέβη σε αυτή την κίνηση τώρα για να προλάβει τα χειρότερα αφού η ομάδα δείχνει σε πολύ κακή κατάσταση και είναι ορατός ο αποκλεισμός στην Ευρώπη και υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που η ΑΕΚ θα δώσει μαζεμένα όλα τα ντέρμπι. Έτσι με δεδομένο ότι ο Ντεμης έχει δηλώσει παραίτηση πιστεύει ότι σε περίπτωση αποτυχημένων αποτελεσμάτων δεν θα τον πάρει η μπόρα και οι οπαδοί της ομάδας αλλά και τα ΜΜΕ θα πυροβολούν τον προπονητή και τους μετόχους.

Comments are closed.