Συνεχίζει να βάζει πλάτη ο Πύρρος

Πλάτη στον Χρ.Ιακώβου αλλά και όλο τον μηχανισμό και περιβάλλον που λειτουργούσε στην Άρση βαρών από το 1990 μέχρι το 2004 βάζει ο Πύρρος Δήμας. Για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες ο Ολυμπιονίκης (χθες στον Real σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Mega) δηλώνει απερίφραστα ότι στα 14 χρόνια που αυτός ήταν μέλος την Εθνικής Ομάδας τα πάντα πεντακάθαρα. Σημείωσε ότι αδυνατεί να πιστέψει ότι ο Χρ.Ιακώβου εν γνώση του έδωσε αναβολικά στους αθλητές επειδή στα 14 χρόνια που ήταν αυτός μέλος της εθνικής ομάδας ο Ιακώβου όχι μόνο δεν τους έδωσε ποτέ κάτι “περίεργο” αλλά πως όλα γίνονταν υπό την επίβλεψη των ιατρών και με την άμεση γνώση και συμμετοχή της Ομοσπονδίας. Είπε επίσης ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Ιακώβου τους πιπίλιζε όλη το μυαλό να προσέχουν να μην παίρνουν ούτε ασπιρίνη χωρίς να ρωτήσουν τους υπευθύνους, να προσέχουν τα πάντα γύρω τους, που τρώνε, τι τρώνε, τι πίνουν, που το πίνουν κλπ ώστε να μην υπάρξει κάποια προβοκάτσια.
Αν και δήλωσε ευθαρσώς ότι μετά το 2004 που αποχώρησε δεν έχει καμία απόλυτως σχέση και επαφή με την Ομοσπονδία, την Εθνική Ομάδα και το άθλημα γενικότερα και άρα δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει τώρα έσπευσε να πει ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι έκανε κακό και παράνομο ο Ιακώβου και επιπλέον είπε ότι ακόμη και αν αποδειχτεί τελικά ότι ο προπονητής είχε ενεργό συμμετοχή στην υπόθεση και το ντοπάρισμα αυτός θα σταθεί δίπλα του.
Επίσης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να αναλάβει την θέση του Ιακώβου και ότι δική του επιθυμία είναι να ασχοληθεί με την εκγύμνση νέων παιδιών στα σχολεία και ότι αν του έδινε η πολιτεία την δυνατότητα αυτός θα ήθελε να δημιουργήσει κάποιο είδος αθλητικής ακαδημίας για παιδιά και νέους.

Comments are closed.