Ούτε της Σίας δεν περνάει…

 

Δεν φτουράει τίποτα μπροστά στη νέα αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ τα βράδια της Κυριακής. Πιστή στο ραντεβού της… σταματάνε τα πάντα… για να ξεκινήσει στην ώρα της! Ακόμη και η έκτακτη εκπομπή του καναλιού για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, στις 12.00 τα μεσάνυχτα αναγκάστηκε άρον – άρον να καληνυχτίσει τους τηλεθεατές.

Ενώ το θρίλερ συνεχιζόταν για το ποιος θα πάει στον δεύτερο γύρο, Δούκας ή Γερουλάνος… Ενώ οι δηλώσεις των υποψηφίων δεν είχαν ολοκληρωθεί… Η Σία Κοσιώνη που παρουσίαζε την έκτακτη εκπομπή έκλεισε χωρίς να μάθουν οι τηλεθεατές το δίδυμο του δεύτερου γύρου. Το επισήμανε με τον δικό της τρόπο και η παρουσιάστρια, λέγοντας κάτι του τύπου ότι δεν έχει ξανασυμβεί τόσο προχωρημένη ώρα να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο…

Το τοπίο όμως μια χαρά καθαρό ήταν για όποιον είχε την υπομονή να περιμένει και να σταθμίσει τι ήταν τηλεοπτικά πιο κρίσιμο εκείνη την ώρα… Προφανώς όμως ο σταθμός στηρίζει τη νέα του αθλητική εκπομπή με οποιοδήποτε τίμημα… Ακόμη κι αν χρειαστεί να στείλει τους τηλεθεατές στα άλλα κανάλια… Για να χτίσει τη νέα του αθλητική ζώνη. Not bad!

Comments are closed.