Ποιος την έχει μεγαλύτερη*;

 

Το καλό είναι ότι στην τηλεόραση δεν κρύβεται τίποτα… Είναι ας πούμε χολωμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα; Κάνει μπαμ! Είναι στραβωμένος ο Λιάγκας με τον Αρναούτογλου που έχει τρεις εκπομπές και εκείνος μια συν μια; Κάνει πάλι μπαμ! Είναι μια χαρά ο Γρηγόρης με τον Γιώργο και ο Γιώργος με τον Γρηγόρη; Φαίνεται!

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Γρηγόρης δήλωσε για τον Γιώργο: «Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια». Επανέλαβε δηλαδή το ίδιο που είχε πει και ο Γιώργος για τον Γρήγορη πριν λίγο καιρό! Και έτσι πάτσισαν (ισοπαλία) που λέγαμε και στο Δημοτικό! Την… είπε ο ένας στον άλλον και όλοι είναι οκ! Οι ίδιοι, οι άλλοι εκπομπάρχες που φιλοξενούν τις δηλώσεις τους, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που απολαμβάνει τσάμπα θέαμα!

Θέλετε τώρα να μάθετε ποια είναι η διαφορά τους και δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι; Το εξηγεί μοναδικά ο Γρηγόρης με τις τρεις εκπομπές: «Απέχουμε πολύ μεταξύ μας, είναι τεράστιες οι αποστάσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση, για τον τρόπο που λειτουργούμε στην τηλεόραση». Όντως! Ο ένας κάνει πρωινό και ο άλλος βραδινό! Τεράστια απόσταση πώς να συναντηθούν; Η ημέρα με τη νύχτα!

Βεβαίως αν συναντηθούν στο δρόμο θα μιλήσουν, θα ανταλλάξουν «καλημέρα» όπως αποσαφηνίζει ο Γρηγόρης με τις τρεις εκπομπές: «Είναι τεράστια η διαφορά μας, αλλά κατά τα άλλα δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Αν συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε».

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το «κατά τα άλλα δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο», ο Γρηγόρης με τις τρεις εκπομπές ξεκαθαρίζει στον ρεπόρτερ, «Δεν ξέρω αν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου (ενν. ο Λιάγκας με τη μια συν μια εκπομπή). Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του».

*Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ο τίτλος αναρωτιέται για το ποιος από τους δυο έχει μεγαλύτερη μύτη, Γιώργος Λιάγκας ή Γρηγόρης Αρναούτογλου; Διότι αυτή είναι στην πραγματικότητα και η μοναδική διαφορά τους!

Comments are closed.