Η Αννα Κανδύλη αποχώρησε από το MEGA και η Ιωάννα Μάνδρου διευκρινίζει ότι δεν ευθύνεται αυτή

 

Η Ιωάννα Μάνδρου ανακοινώνεται από το MEGA η Άννα Κανδύλη δηλώνει παραίτηση.

Για την αποχώρησή της από το μεγάλο κανάλι η Αννα Κανδύλη έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα: “Μετά από 4 πολύ όμορφα χρόνια στο Mega σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Μεγάλου καναλιού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πήγα στο σταθμό, όταν το Νέο mega έκανε τα πρώτα του βήματα.
Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωη όλων μας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο.
Πάμε γι’ αλλά λοιπόν… Άλλωστε κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή…”.

Η Ιωάννα Μάνδρου πάντως που ανακοινώθηκε και επισήμως χθες ότι εντάσσεται σε ΒΗΜΑ και MEGA, θέλησε να διευκρινίσει σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ότι δεν έχει καμία ευθύνη για την αποχώρηση της δημοσιογράφου. Αναλυτικά ανέφερε: «Θέλω να απαντήσω. Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο, βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια. Επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το MEGA, ήταν μία δική της απόφαση. Εγώ δεν ενεπλάκην σε αυτήν την απόφαση της. Με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός ότι αποχώρησε. Της εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κάνει και σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι αν έμενε, θα είχαμε μία άριστη συνεργασία, όπως έχω πάντα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και τα 40 χρόνια που είμαι στη δημοσιογραφία. Βέβαια, η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή, όπως σεβαστή είναι και η αποδοχή της απόφασης αυτής από την εταιρεία. Αλλά εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα. Είναι δύσκολη η θέση μου, όχι γιατί είχα κάποια ανάμειξη σε αυτό, απολύτως καμία, αλλά ανθρώπινα και συναδελφικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα ακόμη μαζί της, γιατί χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου, αλλά θα το κάνω σήμερα. Δεν μίλησα με κανέναν συνάδελφο».

Comments are closed.